Home Mozaik ‘Muž najbolje prijateljice mi je ovo radio dok smo bili sami’: sada...

‘Muž najbolje prijateljice mi je ovo radio dok smo bili sami’: sada ne može bez toga ni sekundu

103
0
Photo by cottonbro: https://www.pexels.com/photo/couple-love-romantic-sitting-4009366/

Deidre je stručnjakinja za veze, a ovoga puta obratila joj se žena s ozbiljnim problemom.

Ja imam 44 godine, a moja prijateljica 43, znamo se od fakulteta, a njen muž je također naš zajednički prijatelj. Njih dvoje su hodali na fakultetu pa se vjenčali, sada imaju sina koji ima 16 godina, a ja sam mu bila kuma na krštenju.

Uvijek sam bila malo ljubomorna što su se njih dvoje tako brzo našli, a nikad nisam imala ozbiljnu vezu. Puno se družimo, jer živim blizu njih. Imamo običaj okupljati se preko vikenda, pripremati hranu, jesti i gledati televiziju.

Prošlog vikenda moja je prijateljica bila odsutna i inzistirala je na tome da provedem vikend s njezinim mužem unatoč tome što ona nije bila tamo.

Popila sam još nekoliko pića i počeo je očijukati sa mnom, govoreći mi da sam u odličnoj formi. Bilo mi je drago, a moram reći da sam i flertovala s njim na trenutak. Seksualna napetost između nas bila je ogromna, pogotovo kad me mazio po leđima.

Ništa se drugo nije dogodilo, ali moglo je. Sljedeće sam se jutro probudio i osjećao sam se užasno. Sljedeći dan mi je poslao poruku: “Znam da si i ti sinoć nešto osjetila. Htio bih probati da se tajno viđamo, da vidimo kakav je osjećaj i kako izgleda!”

Deidre je odgovorila:

“Bilo bi zaista nepametno ugroziti ne samo dugogodišnje prijateljstvo nego i kumstvo. Recite suprugu svoje prijateljice da je ono što se dogodilo bila pogreška i da se ne smije ponoviti. Možda prolaze kroz krizu i morate ih ohrabriti da rade na svom odnosu,kao pravi prijatelji. U međuvremenu se malo distanciraj od njih kao para. Viđajte se s prijateljicom, i izbjegavajte ga neko vrijeme. Nađite sebi novo zanimanje, neki hobi i nemojte ne provodi svoje slobodno vrijeme s njima.”

Previous articleTurski vratar: Pobijedit ćemo Hrvatsku 2:1
Next articleVIDEO: Pogledajte najnoviju Ronaldovu ‘glumačku točku‘. Sudac nije nasjeo na fintu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here