Home Mozaik Na fotografiji s vjenčanja u fokusu nije mladenka već njena prijateljica:...

Na fotografiji s vjenčanja u fokusu nije mladenka već njena prijateljica: “Kada jednostavno morate biti u centru pažnje”

373
0
1504442 ssss ls
1504442 ssss ls

Modni odabir na vjenčanjima često može izazvati širok spektar reakcija, ali jedan nedavni slučaj posebno je privukao pažnju. Fotografija mladenke i njezinih gostiju postala je viralna na društvenim mrežama, s naglaskom na haljini jedne od gošći koja je privukla većinu komentara.

Na slici, mladenka je gotovo u potpunosti zasjenjena od strane prijateljice koja je odabrala izrazito dekoltiranu haljinu od plave čipke. Dok su neki komentari bili uvredljivi i osuđujući, drugi su branili njezin modni odabir tvrdeći da je haljina odobrena od strane same mladenke prije vjenčanja.

Sada je fotografija mladenaca s društvom, među kojima je i spomenuta žena, objavljena na Redditu uz natpis “Kada jednostavno morate biti u centru pažnje” i ponovno je, kao i 2017., postala hit i izazvala bijes korisnika.

1504443 untitled ff
1504443 untitled ff

“Namjerno se naginje tako da je ispred mlade u kadru”, “Nije ona kriva što ima velike grudi, ali problem je što je i glavu stavila ispred mlade”, “Netko bira Ovakva haljina namjerno, ne slučajno”, “Zašto bi itko izabrao ovakvu haljinu”, “Ovo može samo netko tko je smeće od čovjeka”, “Vrišti za pozornost”, “Izbacio bih je van mog vjenčanja ako je došla tako obučena”, “Ne smetaju mi ​​njene grudi, samo je neprimjereno”, samo su neki od komentara.

No, među komentarima se našla i jedna osoba koja je tvrdila da poznaje većinu ljudi sa kontroverzne fotografije, te da je mladenka prijateljici odobrila izbor haljine i prije vjenčanja.

Inače, kada je fotografija prvi put objavljena, izazvala je nevjerojatne reakcije i postala iznimno popularna, do te mjere da je cijeli internet zamrzio ovu brinetu samo zbog izbora haljina. Potom se i sama oglasila, uglavnom se našalila na sve nepristojne komentare, a na neke je čak i odgovorila, te naglasila da je haljina odobrena od mladenke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here