Home Sport Na Kantridi sve po starom: Rubeša s Nikom Kovačem ‘pregovarao’ sms-om?!

Na Kantridi sve po starom: Rubeša s Nikom Kovačem ‘pregovarao’ sms-om?!

1897
4

Mnogi austrijski prvoligaši počeli su pripreme za proljetni nastavak sezone, no u toj skupini nije Red Bull Salzburg koji kreće tek 12. siječnja. Stoga kapetan hrvatske reprezentacije i član Red Bulla Niko Kovač slobodne dane provodi na snijegu, uživa u zimskim sportovima, sa kćerkom i suprugom.


Suprotno uvjeravanjima klupskih operativaca,
Niko Kovač nema pojma da je pregovarao s Rijekom…


Ima li što novoga između vas i Rijeke?
– Što bi trebalo biti?

Neki hrvatski listovi u posljednje vrijeme često pišu kako je vaš prelazak na Kantridu još uvijek moguć?
– Ne znam odakle im sve to. Nikome ništa nisam obećao niti se dogovarao.

Razgovarali ste sa sportskim direktorom Riječana Marijem Rubešom?
– Kad sam bio u Zagrebu na trenerskom tečaju, gospodin Rubeša me nazvao i izrazio želju da razgovaramo o mojem eventualnom angažmanu u Rijeci. U to vrijeme sjedio sam s kolegom iz klupe koji je sve to čuo.

Je li nakon toga bilo nekih kontakata?
– Poslije toga uopće nismo razgovarali, ali mi je Rubeša u nekoliko navrata poslao SMS poruku, što je bilo sve što se tiče naših kontakata.

Na koncu, što ste dogovorili, kako je konkretno glasio vaš odgovor?
– Rekao sam kako u ovom trenutku ne želim bilo što mijenjati, zbog svojih, ponajviše, privatnih razloga. U Salzburgu mi je obitelj, kćerka tamo ide u školu, ne vidim razloga da bilo što mijenjam. Ugovor s Red Bull Salzburgom imam do ljeta i želim ga ispoštovati. (sportske novosti)

4 COMMENTS

  1. Pa cemu cudjenje?! Jos najbolje da plate put do Salzburga, ili, ne daj Boze, medjunarodni telefonski poziv… Mozda su nabavili i neku posebnu tarifu da SMS-ovi budu jos jeftiniji…

  2. Zar se nogometni transferi dogovaraju SMS-om? Di su samo iskopali ovog Rubešu, pa čovjek na pressicama jedva uspije sročit rečenicu, a ima funkciju direktora kluba. Stvarno nam uništavaju NK Rijeku polako ali sigurno .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here