Home Mozaik Najtraženija djevojčica Holywooda zarađivala 100.000 dolara godišnje, a onda ju otac brutalno...

Najtraženija djevojčica Holywooda zarađivala 100.000 dolara godišnje, a onda ju otac brutalno ubio!

389
0

Judith Barcy rođena je 1978. u Los Angelesu kao dijete migranata Josepha i Mary koji su iza sebe već imali brakove.

Ova djevojka postala je poznata kada je dobila ulogu Kimberly u mini seriji “Fatal Vision”, a potom je bila angažirana u brojnim reklamama.

Nakon toga glumila je u popularnom filmu “Ralje”, a svoj je glas posudila u poznatom filmu “Svi psi idu u raj”. Imala je više angažmana kao glumica, a zato ju je majka pripremala za slavu koja joj je izmamila osmijeh od pete godine.

Kad je imala deset godina, Judith je već zarađivala oko 100.000 dolara godišnje, a njezini su roditelji od njezinih honorara uspjeli kupiti trokatnicu u Los Angelesu.

Iako se činilo da su živjeli život iz snova, istina je potpuno drugačija. Malena Judith bila je jako niska za svoje godine, imala je samo 112 centimetara, pa su roditelji odlučili da bi trebala primati hormonske injekcije kako bi odrasla.

Osim toga, otac djevojčice bio je alkoholičar koji je svakodnevno prijetio ubojstvom supruzi i kćeri.

Jozef je tri puta privođen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a supruga ga je u više navrata prijavljivala policiji zbog prijetnji i fizičkog nasilja. Kako policija nije utvrdila da ima vidljivih tragova nasilja, Marija ga nije procesuirala.

Nakon incidenta s policijom, Marijin suprug prestao je piti, ali su se njegove prijetnje supruzi i kćeri nastavile. Između ostalog, rekao je da će zapaliti kuću, ali i da će im prerezati grkljan.

Tri puta je privođen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a njegove prijetnje policiji, ali i fizičko nasilje prijavila je njegova supruga Marija. Kako policija nije utvrdila da ima vidljivih tragova nasilja, Marija ga nije procesuirala.

U međuvremenu ih je nastavio fizički maltretirati, a Judith je jednom prilikom rekla da ju je otac gađao kuhinjskim priborom zbog čega je krvarila iz nosa. Zbog velike traume djevojčica se počela debljati i pokazivati ​​uznemirujuće ponašanje poput čupanja trepavica.

Nakon što je doživjela slom pred svojom agenticom Ruth Hansen, majka ju je odvela dječjem psihologu koji je utvrdio da je dijete preživjelo teško fizičko i emocionalno zlostavljanje. O svemu je obaviještena i socijalna služba.

No, istraga je prekinuta kada je Marija socijalnim radnicima rekla da je u postupku razvoda od Jozefa te da će se ona i njezina kći što prije odseliti od njega. U strahu da će ostati bez obiteljske kuće i imovine, odugovlačila je s deložacijom, što se pokazalo velikom greškom.

Naime, u srpnju 1988. Marija, Josip i Judita pronađeni su mrtvi. Kako se ispostavilo, Jozef je ubio svoju ženu i kćer, a onda je presudio sebi.

Kako su tada objavili strani mediji, na Judith i Mariu Joseph je sipao zapaljivu tekućinu, vjerojatno benzin, ubio ih, a potom zapalio kuću, dok je njegovo tijelo pronađeno u garaži.

U trenutku nesreće Judith Barcy imala je samo 10 godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here