Home Vijesti Napeto u 3.maju: Jelinić Starčević fizički nasrnula na člana radničkog vijeća?!

Napeto u 3.maju: Jelinić Starčević fizički nasrnula na člana radničkog vijeća?!

2256
1

jelinic
Nada Jelinić Starčević
Portal Rijeka Danas iz trećemajskih sindikalnih izvora saznaje o teškom incidentu koji se dogodio na sjednici Radničkog vijeća 3.maja održanoj 08.03. kada je Nada Starčević Jelinić navodno fizički nasrnula na člana vijeća vrijeđajući ga na osobnoj razini te mu čak prijeteći smrću.

Ovaj incident kulminacija je izrazito napetih odnosa među sindikalistima nakon što je u odsutnosti smijenjen predsjednik Radničkog vijeća David Bregovac.

Kako saznajemo, sindikat 3. Maja i Sindikat Istre i Kvarnera podružnica 3. Maj su nakon fizičkog obračuna odlučili napustiti sve funkcije koje nose u Radničkom vijeću smatrajući da novo Radničko vijeće više nije odraz volje većine radnika koja je izabrala listu Sindikata 3. Maja i Sindikata Istre i Kvarnera, podružnica 3. Maj.

Ova dva sindikata upozoravaju da je do preokreta odnosa snaga u Radničkom vijeću došlo nakon što je Nada Jelinić Starčević izgubila potporu liste s koje je izabrana u Radničko vijeće te se nakon toga priklonila svom dojučerašnjem ‘smrtnom neprijatelju’ Juraju Šoljiću, sindikalnom povjereniku Sindikata metalaca u 3. maju osiguravši mu većinu koju nije dobio na izborima za Radničko vijeće. Inače, Šoljić je na glasu kao sindikalist blizak HDZ-u, a Starčević Jelinić je odnedavno dopredsjednica riječkog PGS-a i vjerojatni kandidat za zamjenicu gradonačelničkog kandidata PGS-a i Akcije mladih Nikole Ivaniša.

Uskoro se očekuje i službeno priopćenje o incidentu, a očekujemo i izjavu Nade Jelinić Starčević. (rd)

Previous articleNova lica kampanje Zajedno smo Rijeka
Next articleGreenpeaceov brod dolazi u Rijeku

1 COMMENT

  1. Ma vidi ti nju kako slavi Dan žena ! Večina žena slavi u iščekivanju slatke večeri, ova se danju bije ! Da je otišla dijeliti cvijeće sa svojim pajdašima i popit rakijicu barem bi se zabavila sa “ženama” koje ti skaču na ruke da bi ti otele koju ružu. Manje štete ! Ovako će je se ljudi u 3.Maju kloniti da ne dobiju čepu iz čista mira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here