Home Sport Navijač s ustaškom zastavom sin je lokalnog HDZ-ovca. Nedavno se pijan tukao...

Navijač s ustaškom zastavom sin je lokalnog HDZ-ovca. Nedavno se pijan tukao s policijom

227
0
Hoće li Hrvatska igrati pred praznom Pampas arenom?

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a zbog prijave promatrača Farea (Football Against Racism in Europe) da je tijekom utakmice s Latvijom na Rujevici unesena zastava, s ustaškim obilježjima.

Promptno je reagirao Općinski sud u Rijeci koji je prvookrivljenom D.C. izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1300 eura, a drugookrivljenom D.S. kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Postupak prema trećoj uključenoj osobi traje, kao i kriminalističko istraživanje.

Portal 24sata piše kako je drugookrivljeni otprije dobro poznat policiji, ali i hrvatskoj javnosti. Dolazi iz mjesta sa sjevera Hrvatske, a sin je lokalnog HDZ-ovca.

U ožujku ove godine sudjelovao je, pod utjecajem alkohola, u tučnjavi s policijom. Tada su, kako podsjeća 24 sata, trojica pijanih muškaraca napala četiri muškarca i ženu u kafiću te su razbijali inventar.

Po dojavi je na mjesto događaja stigla policija, a trojac je napao i policajce. Jednog su uspjeli srušiti na pod i počeli ga gušiti, a drugi je u krajnjoj nuždi morao pucati u zrak. Na kraju je pijani trojac ipak svladan i uhićen. Među uhićenima je bio i drugookrivljenikov otac, navodi 24sata.

Previous articleDječak je šetao plažom, pa pronašao čudan predmet: nitko nije znao što je, a onda su počeli slaviti od sreće
Next articleTragična nesreća u Istri ukazala je na nužnost uvođenja sljedeće 3 mjere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here