Home Vijesti Nemilosrdno pretukli Djeda Mraza:’Nikad neću shvatiti kako netko može imati to u...

Nemilosrdno pretukli Djeda Mraza:’Nikad neću shvatiti kako netko može imati to u sebi'(VIDEO)

293
0

Grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 sati na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir. Između njih je, kako se vidi na snimci koja je ubrzo postala viralna na Facebooku, izbila masovna tučnjava, a na podu je završio i – Djed Mraz!

“Nikad neću shvatiti kako netko može imati to u sebi. Blagdani, vrijeme mira i ljubavi, a nekome je čar opiti se do besvijesti i pri tome nekome ugroziti zdravlje. Ne daj Bože – i život. Kakva površnost je ušla u ljude, prestrašno”, samo je jedan u nizu komentara na Facebooku.

“Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Slijedi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predani na daljnje procesuiranje pravosudnim organima”, rekao je Tomislav Kovačević, djelatnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i djelatnici Hitne pomoći te da se još uvijek ne zna u kakvom je stanju pretučeni mladić obučen u Djeda Mraza.

Pogledajte snimku OVDJE.

Previous articleTite opljačkan u Rio de Janeiru. Pljačkaš mu prigovarao zbog poraza od Hrvatske
Next articleFOTO: Mbappe više ne ljubi transrodnu Ines, ovo mu je nova cura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here