Home Vijesti Nevjerojatni zločin u Srbiji: Ivan pronađen zabetoniran pored svoje mrtve supruge, za...

Nevjerojatni zločin u Srbiji: Ivan pronađen zabetoniran pored svoje mrtve supruge, za koju se sumnja da ga je prije tri godine ubila

856
0

Obitelj je prošli tjedan prijavila Biljanin nestanak, a tijelo je u nedjelju pronađeno u pomoćnoj prostoriji kuće i na njemu nije bilo vidljivih ozljeda. Pretpostavlja se da se majka troje djece ubila trovanjem. Međutim, tek tada se počinje rasplitati splet tragedije koji je zadesio ovu obitelj.

Nakon što je sprovod završio u utorak, policija je zapečatila pomoćnu prostoriju kuće u kojoj je Biljana živjela s djecom. Razlog – na istom mjestu gdje si je oduzela život pronađeni su posmrtni ostaci njezina supruga Ivana Stojanovića za koga se mislilo da od 2019. radi u Rusiji.

Ivana, pronađenog u zidu, pronašao je njegov brat, policajac. Zašto je otišao pregledati sobu, za sada nije poznato. Navodi se da je policija u sobu ušla nakon izjave koju je Biljanin navodni ljubavnik dao u policiji nakon Biljanine smrti, u kojoj je otkrio strašnu Ivanovu sudbinu.

– Ivanov brat je od susjeda tražio čekić, njime je srušio zid iza kojeg je zatekao Ivana – rekao je jedan od susjeda, koji je dodao da je Ivanov brat sumnjao da nešto nije u redu jer je taj dio sobe bio prekriven piljevinom kao da je netko pokušao nešto sakriti.

Brat je potvrdio da je on pronašao Ivanovo tijelo.

– Kopao sam i razbio beton i u jednom trenutku sam vidio lubanju – prenio je njegove riječi portal Nova.

Prema prvim informacijama, vjerovalo se da su posmrtni ostaci pokojnog Ivana pronađeni zacementirani u bačvi, no ispostavilo se da je to s pregradnog zida.

Vjerovalo se da je nesretni muškarac prethodnih godina bio u Rusiji. Barem je tako Biljana svima rekla. Naime, Ivan je doista radio u Rusiji, ali je zadnji put viđen 2019. godine kada je došao kući, a navodno opet otišao na posao. No, nakon toga njegov odlazak iz zemlje nije nigdje zabilježen, a od tada ga nitko nije ni vidio ni čuo.

To što se nije javio ni roditeljima ni šogoru, niti je došao kući vidjeti djecu, svima je bilo sumnjivo, ali nitko nije sumnjao da je Ivan mrtav. Supruga se ponašala normalno, bila je nasmijana, ljudima najavljivala njegove dolaske koje je kasnije stalno odgađala, djeca su govorila da su u kontaktu s njim, da nema vremena zvati, ali da je super i da su čekaju da dođe.

Prije nego što je nestala, tvrdi Biljanina susjeda, djeci je rekla da je tata došao i da će ga dočekati.

– Djeci je navodno rekla da s njihovim ocem ide u samostan Tumane. ‘Došao je tata, ići ću s njim u Tumane, pa kad se vratimo doći ćemo po tebe i otići u Beograd. Tata je kupio stan i auto’, tako je rekla djeci, tako kažu – kaže Jasmina Jovanović, prva Stojanovićeva susjeda, i objašnjava da je starijoj kćeri rekla da će ona otići u krevet, a djevojčica će je probuditi u pola dva.

Kako kaže sugovornik “Blica”, Biljana već godinama svima najavljivala Ivanov povratak.

– I kad je nitko ništa nije pitao za njega, stalno je spominjala njegov povratak i stalno govorila da će doći za ovaj praznik, pa za idući, pa za kćerkino punoljetstvo. Bilo je neobično da nije bilo Ivana, ali mi smo joj vjerovali, a ona je našla izgovore, nije mogao zbog korone, pa ih ne puštaju dok se ne cijepe, pa je bilo neke vatre, tako je rekla. A djeca su govorila da je tata super i da će doći tada i tamo, uvijek su govorili datum – rekla je Jasmina i dodala da dobro poznaje supružnike i da ga je ovakav rasplet ostavio u šoku, jer oni, koliko je ona znala , u braku nisu imali problema.

Biljanina kolegica prisjetila se kako ju je preminula žena jednom prilikom zamolila da njezinoj starijoj kćeri pošalje poruku u kojoj će se predstaviti kao Ivan.

– Sjećam se da me jednom zamolila da napišem poruku svojoj najstarijoj kćeri i predstavim se kao njezin suprug. Trebala sam napisati: “Tata je dobro, pokvario mi se telefon, nemam puno vremena da te zovem…” Kao da dijete ne brine. Navodno je sve jako dobro krila.

Da nešto nije u redu, saznalo se prošli tjedan. Biljana je nestala prva. Te noći je izašla iz kuće, posvjedočili su susjedi, no nitko sa sigurnošću ne zna što se s njom nakon toga dogodilo.

– Prije tri dana je susjeda, koja je navečer pušila na terasi, vidjela je Biljanu kako stoji na raskršću i čeka. Zatim je naišla limuzina, ali zbog mraka nisu mogli vidjeti o kojem se modelu automobila radi, kao ni o registarskim oznakama. Prišla je i vjerojatno, kad je vidjela da u autu nema nikoga tko bi trebao biti, došlo je do svađe. Počeli su se svađati, a navodno je nasilno uvučena u auto. Počela je vikati: “Ne, ne, pusti me” – rekao je za “Blic” jedan od susjeda:

“Bila je srijeda. U nedjelju je njeno tijelo pronađeno u staji u jaslama za krave. Ležala je na plahti s glavom na jastuku, dok su, kako kažu, vrata staje bila zatvorena i vezana izvana. a ako je tako, onda je to učinio netko sa strane.”

Drugi mještanin je, pak, rekao da je čuo da su vrata zaglavljena klinom iznutra, ali je izrazio sumnju da to ne znači da potencijalni ubojica nije mogao izaći kroz prozor, jer je ušao u prostoriju. kako je naveo, ušla je i policija.

Mještani sela Veliko Trnjane, nakon što su saznali za strašnu sudbinu svojih supružnika, podsjetili su se što im je bilo neobično u Ivanovom odlasku, no nitko nije slutio da bi istina mogla biti ovakva. Neki su mislili da je u Rusiji oženio drugu ženu, a neki su jednostavno vjerovali u Biljanu.

– Svi smo mislili, kuća je tri godine bez muža, on radi u Rusiji, tamo se valjda oženio. Bilo je već takvih priča da su radnici iz Rusije odlazili na posao i tamo stekli novu obitelj, ali da je ubijen, betoniran, zakopan u staji, nikome nije palo na pamet – rekao je mještanin.

Za to vrijeme se po selu, ali u firmi u kojoj je radila, pričalo se da ima ljubavnika, ali ga, kako kažu susjedi, nikad nisu vidjeli niti znali tko je, pa ne mogu potvrditi ni je li on je stvarno postojao u njezinu životu ili su to samo seoske priče.

Priča o Biljaninom ljubavniku, međutim, krenula je nakon što je pronađeno njezino tijelo, jer je on navodno osoba koja je doznala za stravičan zločin. Kako javljaju pojedini mediji, otišao je u policiju i ispričao što se dogodilo Ivanu, no ta priča još nije službeno potvrđena.

A. L. (28), koji tvrdi da je s Biljanom bio u emotivnoj vezi, negirao je da ima veze s ubojstvom te da je to ispričao policiji.

Otkako je Ivan nestao, njegova obitelj sumnja da nešto nije u redu. Ivanov brat, koji je inače policajac, nije bio od onih koji su povjerovali u ono što je njegova snaha rekla o Ivanovom izostanku.

– Nije vjerovao u priču koju je Biljana tri godine svima servirala. Znao je da njegov brat nije 2019. izašao iz zemlje, dolazio je u kuću, tražio ga – kaže izvor “Blica” i dodaje da je za nestalim muškarcem bila raspisana interna potraga.

Previous articleRakitić ljetuje s igračem od 100 milijuna eura. Nikome nije jasno kako su se povezali
Next articleŽena zna znanje! Njezin video u kojem objašnjava kako da muškarac zadovolji ženu skupio nevjerojatnih 16 milijuna pregleda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here