Home Sport Odvratan potez Bellinghama nakon golčine kojom je spasio Engleze

Odvratan potez Bellinghama nakon golčine kojom je spasio Engleze

137
0
beling
beling

Nebrojivo puta bio je junak Real Madrida, a sada je odjenuo plašt i na Europskom prvenstvu. Jude Bellingham spasio je Engleze od teške sramote i ispadanja iz osmine finala Lige prvaka. Njegov pogodak protiv Slovačke, “škarice” u dubini sučeve nadoknade, istinska je ljepota nogometa, ali ono što je uslijedilo nakon toga je sve suprotno.

Nevjerojatan gol, kontroverzna ?

Nakon što je uzdrmao mrežu Martina Dubravke nakon engleskog kornera, Bellingham se okrenuo prema klupi Slovaka, poljubio dlan i usmjerio ga prema međunožju, pokazujući, valjda, veličinu… Bellingham je mladić i već je sada dovoljno velik bez tako gnjusnih poteza, kakve smo tijekom prošle sezone navikli gledati kod Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji.

[Bellinghamovu proslavu pogledajte OVDJE.]

Što je Dovelo do Ove Gestikulacije?

Možda je netko sa slovačke klupe provocirao Bellinghama, možda je imao “opravdani” razlog za ovakvu gestikulaciju, ali u svakom slučaju, onakva golčina “škaricama” bila je i više nego dovoljan odgovor. Kamere su uhvatile i da je Bellingham, slaveći pogodak za izjednačenje, vikao “tko će drugi?”. Neki će to protumačiti kao istinu, a neki kao novu dozu stereotipne engleske arogancije.

Bellingham: Mladić s Velikom Budućnošću

Jude Bellingham je mladi nogometaš koji već sada igra na vrhunskoj razini. Njegova sposobnost da izvede nevjerojatne poteze na terenu ga izdvaja od mnogih. Međutim, ovakvi incidenti mogu narušiti njegov ugled. Nogometni fanovi nadaju se da će Bellingham naučiti iz ovog iskustva i fokusirati se na ono što najbolje radi – igrati nogomet na najvišoj razini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here