Home Mozaik OMNIA Centar za strane jezike – već 5. godinu s vama!

OMNIA Centar za strane jezike – već 5. godinu s vama!

1803
0

U OMNIA Centru za strane jezike počeli su upisi na tečajeve stranih jezika za školsku godinu 2019./2020., jubilarnu 5. godinu prve pametne škole u Rijeci! U ponudi su engleski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski i ruski jezik za odrasle te engleski, njemački i talijanski jezik za djecu. Nastava počinje u ponedjeljak 23.9.2019.

Većina tečajeve za odrasle odvija se u poslijepodnevnim i večernjim terminima no ovisno o interesu postoji mogućnost pohađanja tečajeva u jutarnjim terminima. Tečajevi za  odrasle održavaju se dva puta tjedno po dva školska sata, a tečajevi za djecu, već od 4 godine starosti, dva puta tjedno po jedan školski sati, a školarci i srednjoškolci mogu pohađati i blok-sat subotom ujutro.

Gornja granica za dob polaznika ne postoji i svi su dobrodošli!

Osim grupnih, i moguće je pohađati i individualne tečajeve jezika prilagođene specifičnim potrebama polaznika.

Na listu čekanja možete se upisati kontaktirajući OMNIA Centar za strane jezike na email info@omnia-jezici.com ili pozivom na brojeve telefona 051/587775, 095/233 5001, 091/497 5897.

Iz OMNIJE napominju da svim kandidatima za tečajeve za odrasle preporučuju besplatno testiranje predznanja i konzultacije prije upisa na tečaj. Ljubazne i stručne profesorice u Omniji rado će vas savjetovati i pomoći vam u odabiru najbolje opcije za vas.

Više info na https://omnia-jezici.com/

/promo članak/

Previous articleOvo nemojte propustiti: Mrle u teretani!
Next articleRijeka u subotu protiv Šibenika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here