Home Mozaik Ovako je prije deset godina izgledao ljubavni život Joška Gvardiola: ‘Kako napreduje...

Ovako je prije deset godina izgledao ljubavni život Joška Gvardiola: ‘Kako napreduje ljubavni život? Život je nikakav’

152
0

Nakon što se igrom, izgledom i ‘maskom’ proslavio na Svjetskom prvenstvu, Joško Gvardiol postao je prava medijska senzacija, a posebno je popularno ‘skrolanje’ po njegovu Facebook profilu kojeg je imao još kao dječak.

Prije desetak godina, na toj društvemoj mreži nakratko je bila popularna aplikacija Ask u kojoj su se anonimno postavljala pitanja. Gvardiol je tada bio na ulasku u pubertet pa je dobivao i pitanja o ljubavi.

‘Jesi s Karlom K.?’, upitala ga je nepoznata osoba. ‘Ne, jer ona neće’, iskreno je odgovorio Joško. ‘Karla ili Sara?’, upućeno mu je drugo pitanje. ‘Prije Karla’, odgovorio je mladi Gvardiol.

‘Kako napreduje ljubavni život, Joško? Šuška se neš’ novo…’, glasio je jedan upit. ‘Ne, život je nikakav’, odgovorio je Gvardiol koji je prije planetarne popularnosti očito prošao ono što prolazi većina mladih – pokoje odbijanje i fazu kad ljepši spol njime nije bio toliko impresioniran.

Gvardiol je gostujući u emisiji ‘Knjaz kod Vatrenih’, uoči Svjetskog prvenstva, nabrojio najljepše mu žene na svijetu. Izdvojio je Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez. ‘Čekaj, ti voliš malo starije?’, upitao ga je Robert Knjaz, a Joško je spremno odgovorio: ‘Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru… Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram’.

Previous articleBivša manekenka pozirala s Joškom Gvardiolom: “Mogu mu biti mama, ali…”
Next articleVIDEO: Nogometaši Rijeke uputili božićnu i novogodišnju čestitku navijačima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here