Home Vijesti Ovo je HDZ-ov kandidat za donačelnika Matulja!

Ovo je HDZ-ov kandidat za donačelnika Matulja!

5835
1

HDZ-ov kandidat za donačelnika na lokalnim izborima u općini Matulji kod Rijeke je Igor Barak.

Barak na svom javnom Facebook profilu ima fotografije na kojima pozira s oružjem, na kojima je u društvu s ljudima s istetoviranim ustaškim znakovljem te ljudima koji pozdravljaju nacističkim pozdravom.

Također, ima niz fotografija ubijenih životinja.

Barak je nedavno predstavljen kao kandidat HDZ-a na lokalnim izborima, dok je kandidatkinja za načelnicu Iva Letina.

Oboje ih je podržao direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

“Matulji su u zaleđu kolijevke hrvatskog turizma i u budućem turističkom razvoju leži potencijal razvoja Matulja”, poručio je Stančić i dodao da vjeruje da će Letina u Matulje unijeti novu energiju.

“Matulji mogu i moraju više. Općina mora biti support građanima, a ne da građani odlaze u općinu s grčem u želucu. Nadam se da možemo puno toga učini zajedno”, dodao je Barak, objavljeno je na službenim stranicama HDZ-a Primorsko-goranske županije.

Barak je već bio u središtu pozornosti kada je u prosincu 2013. godine napustio sjednicu općinskog vijeća uz pozdrav Za dom spremni. Barak je u tom mandatu izabran s nezavisne liste Željka Grbca, a zbog svega ga je policiji prijavio predsjednik općinskog vijeća. Barak se tada pravdao da se poslužio tim pozdravom iz ljubavi prema prema svom kraju i HNK Rijeci čiji je navijač.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here