Home Mozaik Ovo je Staša, nova Vučićeva zastupnica u parlamentu Srbije

Ovo je Staša, nova Vučićeva zastupnica u parlamentu Srbije

145
0

Vučićeva stranka SNS ima novu zastupnicu u tamošnjem parlamentu i nije trebalo dugo da njezine fotke preplave društvene mreže. Staša Stojanović nova je zastupnica u parlamentu Srbije, a na konstitutivnoj sjednici snimala je selfieje koje je potom objavila na Instagramu.

“Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti”, napisala je atraktivna crnka na Instagramu.

“Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam”, dodala je.

Srpski tviteraši brzo su se počeli sprdati sa slikama iz skupštine i likovati nad stanjem u srpskoj politici, ali Staša se ne brine zbog negativnih komentara.

“Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je SLIKANJE zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci”, napisala je nakon napada.

Previous articleTuristi sjede na skalinama ispred splitskog Kazališta lutaka i drogiraju se.
Next articleKrovinović: Osijek i Rijeka su nam upozorenje. Lani smo mislili da se svijet srušio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here