Home Mozaik Oženjeni susjed joj danima slao zavodljive poruke, a onda je dobila sms…

Oženjeni susjed joj danima slao zavodljive poruke, a onda je dobila sms…

66
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-tank-top-3812731/

Povjerenje u međuljudskim odnosima teško se stječe, a vrlo lako gubi. Upravo zato moramo paziti na ponašanje i granice kako nepromišljenim postupcima ne bismo povrijedili osjećaje bliskih osoba.

U emotivnim partnerskim odnosima povjerenje i komunikacija ključni su za uspješnu i zdravu vezu ili brak. Jednom oštećene, teško ih je obnoviti, a često dolazi i do kraha ljubavi. Vrlo je važno zapamtiti da svaki nepromišljen potez koji napravimo može imati trajne posljedice.

Kroz takvu nemilu situaciju prošla je i 37-godišnja djevojka koja se upustila u nedopuštenu aferu, ne sluteći kamo će to odvesti.

– Imam 37 godina, sam sam, bez partnera i živim sama. Moj susjed ima 44 godine, oženjen je i ima dvoje djece. Zbližili smo se prije godinu dana. Godinama smo živjeli u istoj ulici i kako oboje radimo od kuće, često bih ga sretala. Uvijek je bio prijateljski nastrojen i zajedno smo razgovarali i smijali se. Iako sam ga uvijek smatrala privlačnim, znala sam da je oženjen i da se između nas ništa ne može dogoditi. Ali počeo je sve više koketirati i svidjela mi se pažnja – započela je djevojka priču u anonimnoj ispovijesti za San.

Kako dalje navodi, stvari među njima počele su se odvijati spontano i njihov kontakt je postao intenzivan.

– Počeli smo piti kavu u mom vrtu, a onda smo razmijenili brojeve telefona. Ubrzo nakon toga počeo mi je često slati poruke. Jedne noći je popio previše i rekao mi da se zaljubljuje u mene. Također mi je detaljno ispričao što bi mi želio raditi u krevetu. Preraslo je u redovno dopisivanje i kroz poruke gdje smo stalno flertovali. Uživao sam, ali sam mu jasno dao do znanja da ne smijemo prijeći granicu. Zakleo mi se da briše sve poruke. Ali prošli tjedan sam dobila poruku od njegove žene da zna za našu aferu. Pronašla je poruku koju je zaboravio izbrisati. Rekla je da želi znati cijelu istinu i da ne vjeruje da nismo spavali. Ispričala sam se, ali nazvala me razaračem obitelji. Pokušala sam ga kontaktirati, ali me je blokirao. Osjećam se ostavljeno. Znam da sam pogriješila i osjećam se kao budala, ali sam usamljenija no ikad – priznala je tražeći savjet kako se oporaviti od cijele situacije.

Od savjetnice za emotivne odnose dobila je nekoliko konstruktivnih prijedloga kako prebroditi sve što se dogodilo.

– Samoća nas sve može natjerati da djelujemo izvan svojih granica. Svi griješimo i osuđivanjem i napadanjem sami sebe nećemo dobiti ništa, osim niskog samopoštovanja. Umjesto toga, pokušajte se odmaknuti i učiti iz iskustva. Primijetite koliko vam to ponašanje čini neugodnim, a zatim odlučite napraviti promjene. Budi zahvalan što nisi dopustio da to ode dalje. Vaš susjed je iskoristio vašu usamljenost. A sada kada je njegova prijevara razotkrivena, pobjegao je pokušati obnoviti svoj brak. Pokušajte ne uzeti k srcu ono što je njegova žena rekla. Povrijeđena je i želi odgovore. Ali ovo što se dogodilo pokazuje da žudite za ljubavlju i vezom – kratko je odgovorila savjetnica.

Previous articlePogledajte kako su djelatnici Croatia Airlinesa pružili podršku Letu 3. Video postao hit!
Next articleOtišla na odmor, a zbog onog što je pronašla u utičnici sledila se od straha: Slučaj završio na policiji!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here