Home Mozaik Piton progutao ženu u Indoneziji!

Piton progutao ženu u Indoneziji!

179
0
Photo by Diego Madrigal: https://www.pexels.com/photo/brown-python-2062316/

Ostaci žene pronađeni su u pitonu dugom 6.7 metara u Indoneziji, rekla je policija za indonezijski CNN. Ogromna zmija je 54-godišnju ženu, identificiranu kao Jahrah, cijelu progutala.

Potraga za ženom pokrenuta je nakon što se u nedjelju nije vratila s plantaže u pokrajini Jambi. Njezin suprug je pretražio područje te je pronašao samo ženine sandale, jaknu, maramu i nož, kazao je šef policije, prenosi New York Post.

Suprug se idućeg dana vratio na isto područje te naletio na ogromnu zmiju čiji je srednji dio dijela bio natečen pa se vidjelo da je pojela nešto veliko, rekli su iz policije.

Na ViralPressu objavljen je video koji prikazuje čovjeka kako pažljivo koristi granu kako bi pitonu pribio glavu, a potom ga drugi udaraju po natečenom području. Uznemirujuća snimka zatim pokazuje lokalne ljude koji su pitona razrezali i otvorili kako bi saznali je li progutao ženu.

“Zapanjeni smo, ispostavilo se da je žena koju smo tražili bila u želucu zmije”, rekao je jedan od očevidaca, prenosi New York Post.

Policija kaže da je zmija vjerojatno ugrizla ženu i potom ju ugušila omotavši se oko nje prije nego ju je progutala. Procjenjuju da je za to vjerojatno trebalo najmanje dva sata. 

Policija kaže da su mještani zabrinuti da u šumi postoje još veće zmije od pitona koji je progutao ženu.

Previous articleACI u prvih devet mjeseci ostvario najveće prihode u svojoj povijesti
Next articlePijana djevojčica (15) iz Slavonije u 3 ujutro tukla majku jer joj nije dala internet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here