Home Vijesti Plenković: Milanović je putinofil, izveli smo van i njega i političke patuljke

Plenković: Milanović je putinofil, izveli smo van i njega i političke patuljke

135
0

Predsjednik vlade Andrej Plenković predsjedao je 14. sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem u Pitomači nakon čega je dao izjavu za medije.

Upitan za optužbe predsjednika RH da Hrvatskoj nedostaje naoružanja, Plenković je rekao:

“Stvari su jasne da ne mogu biti jasnije. Hrvatska je normalno disala dok se on nije vratio iz Čilea i počeo zagađivati javni prostor, ponovo je to isti repertoar od UDBA-e nadalje. Milanović je putinofil, čovjek koji je kazao da ne želi da Hrvatska sudjeluje u EU misiji pomoći Ukrajini i to je sada jasno i ovim političkim patuljcima koji nisu bili za. Izveli smo i njih i njega van. Pravi se da nije predsjednik zemlje koja je u EU. Ponaša se kao da bi Hrvatska trebala biti nesvrstana, vodi nas u vanjskopolitičku izolaciju.”

“U mandatu ministra Banožića kupljeni su borbeni zrakoplovi Rafalei, riješeno je pitanje borbenih oklopnih vozila Bradley, nabavlja se protuzračna obrana. Mi ćemo kupiti još crnih jastrebova, Black Hawk, da bi se on mogao još dodatno vozati tim helikopterima u vrijeme nekih izleta. Hrvatska vojska nikada više nije ulagala nego u vrijeme našeg mandata”, istaknuo je Plenković, prenosi N1.

Previous articleUmjetna inteligencija u idealnu momčad odabrala tri Hrvata. Jedan od njih je Lovren
Next articleBiskup Košić protiv adventskih kobasica: “Žderanje kobasica i kuhano vino nije smisao Božića”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here