Home Mozaik Podignuta optužnica protiv vlasnice i zaštitara swingerskog kluba

Podignuta optužnica protiv vlasnice i zaštitara swingerskog kluba

136
0
8a773b3c e72e 4787 89b3 43f7f88f6399

Županijsko državno odvjetništvo u Puli podiglo je optužnicu protiv šestorice zaštitara i vlasnice swingerskog kluba Anaconda u Rovinju zbog premlaćivanja 31-godišnjaka i 25-godišnjakinje ispred tog kluba u rujnu prošle godine. Optužnica, podignuta pred pulskim Županijskim sudom, obuhvaća dvojicu 46-godišnjaka, 39-godišnjaka, 24-godišnjaka, dvojicu 37-godišnjaka i 42-godišnjakinju, koje se tereti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i upućivanje prijetnji.

Detalji Optužnice

Prema optužnici, incident se dogodio ispred kluba Anaconda u noći 2. rujna prošle godine. Jedan od okrivljenika udario je 31-godišnjaka šakom u zatiljak, nakon čega su ga svi zajedno udarali rukama i nogama po glavi i tijelu. 42-godišnjakinja ga je također udarila šakom u glavu i vukla po tlu, nanijevši mu teške tjelesne ozljede. Prvookrivljenog 46-godišnjaka tereti se da je 31-godišnjaku istovremeno skinuo sat s ruke, dok mu je 42-godišnjakinja s vrata strgnula zlatne lančiće, oštetivši ga time za najmanje 20.390 eura.

Prijetnje i Dodatni Incidenti

Tužiteljstvo navodi da su okrivljenici u istom događaju zaprijetili 25-godišnjakinji. Također, prvookrivljenog 46-godišnjaka tereti se da je, zajedno s drugim nepoznatim muškarcem, izudarao 57-godišnjakinju koja ih je pokušala spriječiti u napadu na 31-godišnjaka, pri čemu je ozlijeđena. Optužen je i da je istog dana navečer usmjerio pištolj prema policajcima, ali su ga oni uspjeli savladati i oduzeti mu oružje.

Incident s Talijanskim Državljaninom

Vlasnicu kluba Anaconda tereti se da je u noći 20. srpnja 2023. u istom klubu udarila 57-godišnjeg Talijana šakom u glavu, nanijevši mu teške tjelesne ozljede. Tužiteljstvo ističe da je kazneni postupak dijelom obustavljen protiv svih okrivljenika zbog prijetnje 27-godišnjaku, jer je tijekom istrage povukao prijedlog za kazneni progon.

Obustava Istrage za Neke Optužbe

Istraga je obustavljena u odnosu na petero hrvatskih državljana jer nema dokaza da su opljačkali 31-godišnjaka. Zbog nedostatka dokaza obustavljena je istraga protiv drugog 46-godišnjaka zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede 31-godišnjaka, kao i protiv 57-godišnjaka jer nema dokaza da je sudjelovao u premlaćivanju talijanskog državljanina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here