Home Mozaik Sve je snimila:’Swingeri smo, dajem mužu da ima moju mamu!’ (VIDEO)

Sve je snimila:’Swingeri smo, dajem mužu da ima moju mamu!’ (VIDEO)

387
0

Neke stvari su namijenjene dijeljenju među članovima obitelji, poput DNK, hrane, daljinskog upravljača, krova nad glavom, ponekad i batina, ali neke druge stvari, poput muža, definitivno ne spadaju na ovaj popis…

No, to ne smeta Maddy Brooks, korisnici TikTok platforme koja je svojim pratiteljima otvoreno progovorila o tome da muža dijeli sa sestrom i majkom.

Kako se doznaje, ova je žena izbrisala svoj račun na društvenoj mreži nakon što je prvo progovorila o svojoj otvorenoj i čudnoj vezi, no u međuvremenu su to podijelili i drugi tiktokeri te se moglo čuti kako objašnjava kako to koristi u svoju korist kada nije raspoložen za seks.

Kao što je Brooks izjavio: “Moja mama i ja smo svingeri i to je super. Znaš li zašto? Kad god nisam raspoložena, mogu pustiti muža da uživa u njoj. Da, takva sam žena. Dopuštam mužu da ima moju mamu nekoliko puta tjedno.”

@thomas_g_tv Woman let’s husband sleep with her mom and sisters!! #fun #wife #cheating #young #humor #comedy #youtube #reaction #react #gross #lucky #haha #life #lifestyle #swinger #swingers #sex #sexylady ♬ original sound – Thomas Henderson

Brooks, njezin suprug i njezina majka u potpuno su otvorenom odnosu, a dodala je i kako njezina mlađa sestra ponekad skoči u akciju kad joj se ukaže prilika. “Želiš li znati kako usrećujem svog muža? Dopustila sam mu da se igra s mojom mlađom sestrom, rekla je.

Što je važno znati kada želite osobno upoznati tipa s kojim ste krenuli u online avanturu?

Razumije se da na ovom svijetu ima svakakvih veza, pri čemu otvorene i poliamorne veze nisu pretjerano neuobičajene, no ne čudi da je ovakva kombinacija unutar jedne obitelji mnoge ljude potpuno zbunila.

Za sada nije sasvim jasno zašto je račun ove žene uklonjen nakon što je progovorila o svojoj otvorenoj vezi, no osim brojnih kritičara bilo je i onih koji su podržali način na koji ona i njezina obitelj dijele jednog muškarca Može biti zbog neopisive sreće njenog supruga iz muške perspektive, ili su jednostavno ljudi iz Alabame zaslužni za ove komentare. S Amerikancima se nikad ne zna.

Previous articleŠiri se zlokobno proročanstvo Baba Vange: Stiže najezda ovih stvorenja, pravi su horor!
Next articleNajveći genijalac ili najveći prevarant u povijesti šaha? ‘Vara pomoću analnih kuglica!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here