Home Sport Pogledajte kako je Ngannou poslao Furyja na pod!

Pogledajte kako je Ngannou poslao Furyja na pod!

222
0

Tyson Fury je izašao kao pobjednik nakon teške borbe protiv Francisa Ngannoua u visokooktanskom boksačkom meču održanom u Rijadu. Trenutni boksački prvak WBC-a osigurao je pobjedu nad bivšim UFC prvakom podijeljenom sudačkom odlukom nakon 10 rundi. Dva suca su bodirala u korist Furyja, dok je jedan bio za Ngannoua.

No, najznačajniji trenutak u široko raspravljanoj borbi bio je impresivan potez Ngannoua u trećoj rundi. Fury je započeo meč svojim karakterističnim boksačkim stilom – plesom, brzom serijom udaraca te brzim izlascima iz razmjena. Ipak, Fury je, u svom debiju u boksu, pokazao sklonost ka odlučnijim potezima. U drugom dijelu treće runde, zaveo je Furyja u razmjenu udaraca te ga neočekivano pogodio izvanrednim, smrtonosnim lijevim udarcem.

Fury se našao na podu i u šoku, što je trajalo sve do pete runde. Ngannouovo obaranje u nokdaun Tysona, koji je inače poznat po svojem flambojantnom stilu, učinilo ga je izrazito opreznom borbom. Shvatio je da ring ovaj put nije samo njegov, već i pripada prvaku iz oktogona. Senzacionalni potez Ngannoua pružio je senzacionalan preokret, no na kraju je ipak boksački prvak izašao kao pobjednik iz meča.

Previous articleModriću se dive i mediji bliski Barceloni: Pokvario je zabavu Rolling Stonesima
Next articleUmro Chandler iz Prijatelja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here