Home Vijesti Pogledajte što je ostalo od mercedesa i volkswagen na Vojaku: Preko pješačkog...

Pogledajte što je ostalo od mercedesa i volkswagen na Vojaku: Preko pješačkog 10 sekundi prije prolazila skupina djece!

418
0
MixCollage 26 Feb 2024 09 18 PM 6061
MixCollage 26 Feb 2024 09 18 PM 6061

Jutros oko 7:50 sati, u riječkoj ulici Drage Šćitara, dogodila se prometna nesreća koja je, srećom, izbjegla teže posljedice. Vozačica Mercedesa, tek 19-godišnjakinja, izazvala je sudar s vozilom marke VW, riječkih registracijskih oznaka. Prema informacijama iz PU Primorsko-goranske, nastala šteta procijenjena je na oko 51.500 eura.

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjakinja nepropisno pokušala obaviti pretjecanje VW-a, koji je u tom trenutku već bio u procesu skretanja. Sudar je rezultirao rotiranjem Mercedesa, koji je zatim frontalno udario u zid i prometni znak. VW je, uslijed siline udara, odbačen unaprijed te je udario u parkirano vozilo.

Svijedoci nesreće ističu da se sve dogodilo na raskrižju, preko kojeg je samo desetak sekundi prije nesreće prošla skupina djece koja se uputila u obližnju školu preko pješačkog prijelaza.

Ova nesreća podsjeća na važnost poštivanja prometnih pravila i opreznost u vožnji, posebno u blizini škola i pješačkih prijelaza. Srećom, u ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, no ističe se važnost preventivnih mjera kako bi se takve situacije izbjegle u budućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here