Home Vijesti Pokret otpora dočekao Linića pred sudom: Tko laže, taj krade! (VIDEO)

Pokret otpora dočekao Linića pred sudom: Tko laže, taj krade! (VIDEO)

1637
2

Članovi Riječkog pokreta otpora dočekali su danas pred riječkim sudom Slavka Linića s transparentom ‘Tko laže, taj krade. Ti Liniću lažeš’ i brojem računa u talijanskoj banci. Danas je naime počeo proces u kojem Linić tuži portal Index.hr zbog toga što je prenio informaciju o performansu Riječkog pokreta otpora. Oni su 22. studenog 2013. godine na pročelje zgrade u Ulici Ante Starčevića u Rijeci izvjesili transparent s fotografijama 10 osoba koje su prozvali za korupciju uz natpis “Don Linić i njegovi poslušni egzekutori”.

Navedenu informaciju s agencije HINA prenijela je većina hrvatskih medija. No, Linić je tužbu podigao samo protiv Indexa te traži 50 tisuća kuna zbog povrede časti i ugleda. Također, tražio je od Indexa da ukloni članak jer je ‘članak izvor opasnosti od kojega mu prijeti pričinjavanje daljnje neimovinske štete povredom prava osobnosti’. Odvjetnik Indexa je za svjedokinju predložio čelnicu Pokreta otpora Slavicu Šotu ali je sutkinja odbila taj zahtjev.

foto: josipa novaković

2 COMMENTS

  1. lepo pozirate i niš ne delate,ki je videl delat rano jutro lepše je pozirati i smet se va fotoaparat,živite sigurno od neke socjalne pomoći aš nimate vremena bit na birou iskat delo .gori ste od linića.a vi babetine ča nimate dece ni muži nego se smucate po grade kao vi ste protiv nečega.

  2. Ovi ljudi koji poziraju žive od svog samostalnog rada dok je gosp.Linić i danas dobio saborsku dnevnicu i plaću iako danas nije bio na Saborskom zasjedanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here