Home Mozaik Policajac i policajka uhvaćeni usred akcije: Ušli u spavaču sobu, a kamera...

Policajac i policajka uhvaćeni usred akcije: Ušli u spavaču sobu, a kamera snimila nastavak (VIDEO)

180
0

Shannon Carpenter i njezin dečko, John Grandberry, spremali su se započeti dan prošlog 16. studenoga, kad im je policija pokucala na vrata oko osam ujutro.

Šest službenika iz odjela za probaciju stajalo je vani i rekli da im moraju pretražiti stan. Grandbury je bio na uvjetnoj kazni zbog posjedovanja oružja. Ušla su četiri policajca, a kada su se našli u spavaćoj sobi, Carpenter je mobitelom aktivirala kamere na krevetu i ormaru.

Policija je pročešljala sobu, ormar, ladice, a zavirili su i ispod kreveta. Uzeli su veliki kuhinjski nož, vrećicu kanabisa i vagu, pištolj i 6000 dolara u gotovini koje su pronašli u čizmama.

No, tada su se dvojica policajaca počela dogovarati da uzmu novac i podijele ga. Policajka, identificirana kao Doris Hernandez, utipkala je poruku na telefonu koju je potom predala kolegi. Pogledao je što je napisala i počeli su šaputati.

– Možemo podijeliti novac – rekao je.

– U pravu ste – odgovorio je Hernandez.

Policajka je suspendirana s posla, a Grandbury se vratio iza rešetaka zbog posjedovanja droge i vage, čime je prekršio uvjetnu kaznu. Carpenter je rekla da nikada nije vidjela pronađeni pištolj, ali da su nož, kanabis, vaga i novac njeni. Kako je istaknula, taj iznos uštedjela je vozeći kamion.

Previous articleLopov provalio u stan, popio vlasnikov alkohol i onesvijestio se
Next articleNijemac zvao 2 mladića iz Srbije na s*ks, a oni mu smrskali glavu!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here