Home Vijesti Policija objavila detalje smrti čovjeka koji je nastradao u bujici vode!

Policija objavila detalje smrti čovjeka koji je nastradao u bujici vode!

753
0

Sinoć je Rijeku oko 19 sati zadesilo olujno nevrijeme te je uslijed velike količine kiše došlo do poplava i bujica vode koje su blokirale promet i poplavile više objekata. Trenutnu situaciju u gradu možete pratiti i na našoj viber grupi!

Prilikom reguliranja prometa u središtu Rijeke, oko 21:10, između Ulice Franje Račkog i područja Školjića, policijski službenici su u bujici vode uočili tijelo osobe što se nalazilo ispod zaustavljenog osobnog vozila, koje se zbog siline vode nije moglo kretati.

Pronađena muška osoba nije davala znakove života te je po pregledu liječnika Hitne medicinske pomoći nakon proglašenja smrti tijelo osobe prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će se utvrditi identitet i točan uzrok smrti, objavili su iz Policijske uprave Primorsko-goranske.

Dodaju kako i dalje utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

O smrti čovjeka u poplavi u Rijeci oglasio se i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

‘Nažalost, izgubljen je sinoć jedan život. Sućut obitelji tragično poginulog u jučerašnjem nevremenu…Što se trenutne situacije tiče, stanje je normalizirano, voda se povukla, promet se odvija bez većih smetnji’, rekao je Filipović

Vatrogasne ekipe su na terenu i rade po prioritetima te se tijekom dana nastavlja s vatrogasnim intervencijama po dojavama građana, kaže Šćulac. Zapovjednik riječke Javne vatrogasne postrojbe Hinko Mance rekao je da se Rijeka u večernjim satima pretvorila u jezero, osobito njezini niži dijelovi, a na prometnicama je bilo i po pola metra vode.

“Najviše je intervencija zabilježeno na cestama, gdje su vozila ostala u vodi, pa smo morali izvlačiti vozila i ljude. I sada su u tijeku intervencije ispumpavanja objekata, a sve raspoložive vatrogasne snage ostaju do daljnjeg na terenu”, izvijestio je Mance.

U vatrogasnim intervencijama sudjelovali su javna vatrogasna postrojba Rijeka i DVD-ovi s riječkog područja: Sušak Rijeka, Drenova, Čavle i Jelenje.

Previous articleSin proslavljenog riječkog košarkaša još nije odlučio da li će igrati za Hrvatsku ili Srbiju
Next articleNa Lotu 7 osvojena šestica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here