Home Mozaik Pozdrav Azri u Stereu

Pozdrav Azri u Stereu

763
0

Već gotovo tradicionalno godišnje okupljanje fanatičnih štovatelja kultne novovalne grupe Azra održati će se 04. veljače u Stereo Klubbu u sklopu projekta “Pozdrav Azri” kojeg je pred nekoliko godina pokrenuo Boris Leiner, bubnjar originalne postave benda. Uz njega, široki opus pjesama koje su ostavile neizbrisiv trag u srcima starije generacije u bivšoj državi, ali i mlađim generacijama izvodi i originalni basista Mišo Hrnjak koji se nakon mnogo godina izbivanja iz svijeta glazbe samo za ovaj projekt primio bas gitare.

Kao glazbeni gosti će nastupiti pjevač Davorin Bogović (ex Prljavo kazalište), gitarista Žan Jakopač (Šo!Mazgoon), Domagoj Vorberger (Corto), Miljan Bakić (gitara, Vještice) i mnogi drugi koji će zasigurno doprinijeti buđenju kolektivne nostalgije za vremenom novog vala, filigranskih pločnika i sunčane strane ulica. “Pozdrav Azri” je projekt stvoren od dvije trećine originalne postave po mnogima najznačajnijeg benda novog vala, zajedno s mnogim glazbenicima koji su obilježili to vrijeme te koji oduševljavaju odabirom i interpretacijom pjesama nekada izvođenih od strane legendarnog Branimira Johhnyja Štulića.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kuna u Dallas Music Shopovima te po cijeni od 70 kuna na ulazu u Stereo Klubb, a ako je suditi prema prijašnjim godinama – trkom po njih dok sve nisu razgrabljene!

Info dan: petak

datum: 04.02.2011.

otvaranje vrata: 22.00 h

početak koncerta: 23.00 h

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here