Home Mozaik Prihod od ulaznica s ovogodišnjeg Povratka na Kantridu doniran je Društvu dječje...

Prihod od ulaznica s ovogodišnjeg Povratka na Kantridu doniran je Društvu dječje kirurgije na Kantridi!

625
0

Posljednja aktivnost ovogodišnjeg izdanja Povratka na Kantridu zaključena je humanitarnom gestom tek nešto dalje od kultnog stadiona. Naime, jučer jeDječjoj bolnici Kantrida – Društvu dječje kirurgije uručen ček s iznosom od 20 000 kn. Donacijaje to Kluba navijača Armada, a prihod od ulaznica prodanih za nogometni spektakl „Povratak na Kantridu“ zasigurno je pristigao u prave ruke. Donaciju su uručili predsjednik Kluba navijača Dejan Božić i tajnik Kluba navijača Armada Tomislav Blagaić te Vedran Babić u ime organizatora, a donacija je simbolično predana na dan Sv. Nikole – zaštitnika djece.
„Zadovoljni smo svotom koju ćemo donirati, a radi se o prihodu od prodanih ulaznica za prijateljsku utakmicu u sklopu Povratka na Kantridu. Kao i prošle godine – usmjeren je onima kojima je najpotrebnije, a vjerujemo da oni najbolje znaju u koje će svrhe donaciju upotrijebiti.“ – osvrnuo se Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada Rijeka.
„Jako smo zadovoljni donacijom koja jenamijenjena Društvu za dječju kirurgiju Kantrida. Donacija će biti ciljano iskorištena i to za školovanje naših kirurga, jer smatramo da znanje neminovno donosi bolje liječenje, manji broj dana provedenih u bolnici i zadovoljnije pacijente. Svjesni smo da je ova donacija hvalevrijedna i još se jednom zahvaljujemo Armadi koja je znala prepoznati naše potrebe.“ izjavio je ovom prilikom prof. prim. dr. sc. Harry Nikolić, dr. med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here