Home Vijesti Prometna nesreća na autocesti kod Delnica, vozi se jednim prometnim trakom

Prometna nesreća na autocesti kod Delnica, vozi se jednim prometnim trakom

8
0

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Ravna Gora i Delnice, u smjeru Rijeke, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti. Zbog ponegdje jake kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, posebice na Jadranskoj magistrali (DC8) i cestama u gorju. U Gorskom kotaru i Lici mjestimice i povremeno pada snijeg, pa upozoravamo vozače da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na cestama kroz Gorski kotar: na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Kikovica (isključivanje na odmorištu Vukova Gorica u smjeru Rijeke i na čvoru Kikovica za smjer Zagreb), na DC3 Zdihovo – Rijeka, na DC32 GP Prezid – Parg – Delnice, DC203 GP Brod na Kupi – Delnice i DC305 Parg – Čabar. U Lici je zabranjen promet na DC218 Bjelopolje – Donji Lapac te na svim lokalnim i županijskim cestama na području Korenice.

Zbog snijega zimska oprema obavezna je na Istarskom ipsilonu (B8) na dionici Rogovići – tunel Učka – Matulji. Na graničnom prijelazu Bregana/Obrežje na izlaz kamioni čekaju jedan sat. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Ubli – Vela Luka – Hvar -Split i Vis – Split.

Previous articleKaos u Solunu: Huligani upali u teren i tukli se s policijom! (VIDEO)
Next articleRusija dobila Španjolsku u ponoćnoj drami i gurnula Srbiju prema Hrvatskoj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here