Home Vijesti Pusić: Ako škverovi do 1.7.2013. ne dobiju vlasnika, idu u stečaj!

Pusić: Ako škverovi do 1.7.2013. ne dobiju vlasnika, idu u stečaj!

1526
5

Ako do 1. srpnja 2013. ugovori s vlasnicima brodogradilišta ne budu potpisani, ona idu u stečaj! – upozorila je Vesna Pusić, čelnica HNS-a i kandidatkinja Kukuriku koalicije, sudjelujući u novom krugu predizbornih sučeljavanja u organizaciji Večernjeg lista i Media servisa. Pusić, koja bi prema anketama uskoro mogla sjesti u fotelju ministrice vanjskih poslova, napominje da će Hrvatska za mjesec dana potpisati pristupni ugovor u kojem postoji takva obveza.

Pusić ističe i da će u sklopu monitoringa, kojem će Hrvatska biti podvrgnuta i nakon ulaska u EU, upravo brodogradilišta biti najveći problem. Nedavno se Danko Končar, koji bi trebao biti ulagač u tri hrvatska brodogradilišta, požalio kako je samo poslužio Vladi pri zatvaranju poglavlja tržišnog natjecanja, da ga je Vlada iskoristila. Jandroković tvrdi da je Vlada učinila sve kako bi proces bio transparentan.

– Na natječaju za brodogradilišta sudjelovali su i drugi, gospodin Končar dobrovoljno se javio i vjerujem da će sve biti uspješno završeno – rekao je Jandroković. Kako bilo, u siječnju je rok u kojem Hrvatska mora dati prvi izvještaj, a ugovor s Končarom, prema svemu sudeći, do tada neće biti potpisan.

Previous articleVIDEO: UHVATI FILM na Korzu
Next articlePrijateljska utakmica: Rijeka II – Krk 5:3 (4:0)

5 COMMENTS

  1. ja radim u 3.maju,3.maj je odhranio pola grada rijeke+kooperante iz bih,ne govorite gluposti,mi smo pošteni ljudi i radnici.,žalosno što nam se dešava

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here