Home Sport Reprezentacija ipak na Rujevici!

Reprezentacija ipak na Rujevici!

1022
0

Hrvatski nogometni savez na svojim stranicama prekinuo je spekulacije o mjestu gdje će se igrati odlučujuća kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo protiv Slovačke. Unatoč najavama da će se domaćinstvo preseliti na Maksimir, iz HNS-a poručuju da će se ipak igrati u – Rijeci!

“Kao što je Izvršni odbor HNS-a odlučio na sjednici održanoj 11. srpnja ove godine, utakmica Hrvatska – Slovačka u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine bit će odigrana u Rijeci. Podsjetimo, hrvatskoj reprezentaciji potreban je bod u toj utakmici kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo.

Imajući u vidu izuzetnu važnost utakmice, rukovodstvo HNS-a razmotrilo je opciju igranja na većem stadionu koji bi mogao odgovoriti očekivano velikom interesu navijača Hrvatske. Ipak, ostalo se pri ranije zauzetom stavu da će kvalifikacije biti odigrane u četiri najveća hrvatska grada te će nakon Zagreba, Osijeka i Splita svjetske doprvake u ovom ciklusu dočekati i Rijeka.

Jedinstven je stav HNS-a da će reprezentacija u Rijeci imati idealne uvjete za pripreme za utakmicu te sjajnu podršku na stadionu HNK Rijeka. Informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene naknadno na internetskoj stranici HNS-a.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here