Home Mozaik Riječki anđeli nahranili 23 siromašne riječke obitelji

Riječki anđeli nahranili 23 siromašne riječke obitelji

1544
0

Uspješno je završena humanitarna akcija Riječki anđeli kroz slike za siromašne obitelji. Riječki humanitarci su nahranili čak 23 obitelji, a pored obitelji posjetili i riječki gradski nužni smještaj.

U humanitarnoj akciji izložbi i aukciji slika „Riječki anđeli kroz slike za siromašne obitelji“ uz suradnju Riječke Udruge Rikordi, kraći kulturno-umjetnički program klape Reful iz Rijeke, koji je vodio glazbenik Dražen Turina Šajeta predstavljeni su radovi članica i članova likovne Udruge Lika iz Ličko Senjske Županije te mnogih umjetnika poput priznatog akademskog slikara Eduarda Filipovića Seca, Katarina Rast, Nikice Jelića, Jadranke Baburić- Štimac, braće Kristijan i Fredi Volsntner, Vladimira Štelera i mnogih drugih. Prikupljeno je ukupno 10.400 kuna. Aukcija radova je bila javnog karaktera putem javnog i Net nadmetanja. Sav prihod od prodaje slika upotrebljen je za kupovinu i podjelu hrane za siromašne obitelji grada Rijeke.

– Zahvaljujemo se svima Riječankama i Riječanima, prijateljima Rijeke u Hrvatskoj i inozemstvu. Zahvaljujemo se Miroslavu Dekoviću na nesebičnoj pomoći, Udruzi građana Staro Škurinje, na ovoj divnoj akciji, svima koji su uplatili i donirali novac za ovu akciju, od srca veliko HVALA, istaknuli su povodom završetka ove humanitarni akcije Alen Kulundžić Juranić i Kristijan Hosi ispred Riječkih anđela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here