Home Sport Riječki dragulj Ivano Srdoč ide u Juventus, a Matej Vuk u Torino!

Riječki dragulj Ivano Srdoč ide u Juventus, a Matej Vuk u Torino!

1093
0

Ivano Srdoč (17) najbolji je igrač riječke kadetske generacije koja je ove sezone osvojila kup trijumfom 4-1 nad Dinamom. Srdoč je radio razliku u gotovo svakoj utakmici koju je odigrao, riječ je o istinskom nogometnom dragulju za kojeg je i njegov trener Hrvoje Stilinović rekao: ‘Imamo budućeg igrača Liga petice’, saznaju 24 sata.

I… Ivano je na liječničkom pregledu u Torinu, njegov potpis za veliki Juventus bit će i službeno objavljen sutra-preksutra!

Rijeka će na tom transferu zaraditi od inicijalnih milijun do moguća 4 milijuna eura s bonusima ako se Srdočeva karijera bude razvijala onako kako struka predviđa i ako ga zaobiđu ozljede.

Kad zove takav gigant kao Juventus nemoguće je odbiti ponudu koja je i veliko priznanje radu u riječkom nogometnoj akademiji. A Ivanu će društvo raditi još jedan Riječanin, Borna Panić koji je ‘desetka’ i kapetan Juventusove U-17 momčadi,

Naravno da je riječka intencija bila zadržati teenagera koji je jedan od većih europskih napadačkih talenata no miris Stare dame je neodoljiv, Ivano i njegova obitelj su posve logično željeli postati dio Juventusove obitelji, a Rijeci je ostalo dečku zaželjeti sve najbolje u budućnosti.

Inače, hrvatsko-talijanska veza Rijeka-Torino time nije obavila svoj posljednji ovoljetni transfer.

Mladi napadač Matej Vuk (22) nije bio među 29 igrača koji su u ponedjeljak otputovali na dvotjedne pripreme u tradicionalnu riječku ljetnu bazu, bajkovitu slovensku Kranjsku Goru.

Vuk je ostao u Rijeci jer čeka završni dio svog transfera u – Torino.

Previous articleProcurili novi detalji o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika: ‘Putin nema dug život pred sobom’
Next articlePogledajte fotografiju Vučića dok je tjerao Hrvate iz Zemuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here