Home Vijesti Riječki HNS podržao Anu Blečić Jelenović: Ona nudi pravu promjenu na ovim...

Riječki HNS podržao Anu Blečić Jelenović: Ona nudi pravu promjenu na ovim izborima

450
0
Ana Blečić Jelenović, kandidatkinja Liste za Rijeku za riječku gradonačelnicu

HNS grada Rijeke na predstojećim lokalnim izborima podržava Anu Blečić Jelenović, kandidatkinju Liste za Rijeku, za gradonačelnicu grada Rijeke. Mlada riječka političarka i poduzetnica svojim je dosadašnjim aktivnosti potvrdila kako na potpuno novi i drugačiji način promišlja politiku, koje se prvenstveno oslanja na potrebe svih građana i građanki Rijeke, poručio je predsjednik HNS Rijeka, Dario Bongolo, koji se također nalazi na listi za Gradsko vijeće Liste za Rijeku.

„Ana Blečić Jelenović zaslužuje našu punu podršku, jer daje nadu u novi pristup politici, politici koja je istinska promjena i čije je djelovanje usmjereno prema konkretnim aktivnostima za Grad u koji će se vratiti mladi koji su ga proteklih godina napustili. Riječ je o modelu temeljenom na proaktivnoj ulozi Grada, što je u potpunom skladu s načelima HNS, koji propagira zajednicu jednakopravnih i zadovoljnih građana.“, poručio je predsjednik riječkog HNS-a.

HNS vjeruje da je Lista za Rijeku u prethodnom mandatu pokazala da zna kako se mogu riješiti problemi građana, kada za to postoji politička volja. Prije svega, inicijativa za izjednačavanje djece koja idu u gradske i privatne vrtiće potpuno je u skladu s politikom HNS-a koji smatra da je osiguravanje besplatnih vrtića za svu djecu realno i izvedivo te od vitalnog značaja za daljnji razvoj grada.
Također želimo naglasiti i inicijativu za promjene u modelu upravljanja gradskim obalnim pojasom, čime bi naš grad dobio mogućnost da se napokon transformira u primorski i mediteranski grad prema željama njegovih stanovnika.

Previous articlePovratak otpisanih? Grbinovi protivnici nagovaraju Davora Bernardića na povratak
Next articleDelegacija Liste za Rijeku i SDR odala počast žrtvama Bitke za Rijeku i autonomistima antifašistima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here