Home Mozaik Rina Big Brotheru: Je… ti mater, šup…., seljačino…

Rina Big Brotheru: Je… ti mater, šup…., seljačino…

1061
0

Big Brother je lijene kažnjenike prozvao jer ne izvršavaju svoju kaznu kako treba te im dao još sat i trideset minuta da ispletu tri košare koje su već trebale biti gotove. Rinina je reakcija bila polusatno nizanje psovki kakve se iz ženskih usta zaista rijetko čuju. Najprije je “pukla” u ispovjedaonici i rekla BB-u da ona to ne može i da joj napravi što hoće, a potom je krenula s psovkama.

– Pun mi je ku…, šup… glupa, je… ti mater da ti je… u pi… materinu, seljačino, trebala bih te tužit za ova sranja, sere mi se od ove kuće, u pi…tinu. Je.. me pas, ako sad neću izaći kroz ova vrata i ne vratiti se u ovu smrdljivu šugavu kuću – rekla je Rina.

Tomislav ju je pokušao smiriti rekavši joj da će sve biti ok.

– Ma bit će ku…inu okej, mamu mu je… u pi…- nastavila je Rina. Kaznu ipak nije mogla izbjeći, tako da se trio zaputio u dvorišnu kućicu. Valerija je odmah prionula na posao, ignoriravši ljutitu Rinu koja je umjesto da radi zapalila cigaretu i nastavila prijetiti BB-u da će ga tužiti, da je zlostavljač i da joj se živo je.. za je…. zadatak.

U ženskim razgovorima Luce se pojadala Orneli da joj strahovito idu na živce Mrkvičine i Rinine noćne akcije. Jako su bučni i krevet im škripi.
– Ili je taj krevet jedini koji škripi ili postoji tipka za škripanje – rekla je Luce. Poslije odbojke Marko i Saša su raspravljali o lijenosti sustanarki. Jako im idu na živce Rina i Valerija kojima je sve glupo i ništa im se ne da raditi. Saša ne razumije zašto su mnogi od njih uopće došli ako im je sve glupo. Po njegovu ponašanju vidi se da se došao zafrkavati i izvući maksimum iz dana koje će provesti u Kući. (24sata)

Previous articleLET 3 na pregledu kod Dr. Dabića!
Next articleIzgorio stan iznad restorana Dalibora Bruna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here