Home Mozaik LET 3 na pregledu kod Dr. Dabića!

LET 3 na pregledu kod Dr. Dabića!

332
0

Let 3 zasigurno će večeras opet šokirati mnogobrojne gledatelje iz cijele regije u ‘Operaciji trijumf’ svojim standardnim analnim performansom u suradnji s ‘dr. Dabićem’. Let 3 će večeras razveseliti i šokirati mnogobrojne gledatelje iz cijele regije koji s nestrpljenjem očekuju početak emitiranja reality showa ‘Operacija trijumf’. Tako bi ‘ludi’ Riječani trebali nastupiti u društvu sa svjetskom zvijezdom Anastaciom, Jelenom Rozgom, Sergejom Cvetkovićem i Karolinom Gočevom.

Dakako, njihovom nastupu trebao bi prethoditi prigodni analni performanstijekom kojega ‘ispaljuju’ čepove iz analnih otvora, ali za ovu priliku tek nakon što ih pregleda Dr. Dabić.

Uvijek atraktivno, ali i očekivano. Dečki nas nisu previše iznenadili ni nazivom svog novog DVD-a snimljenog na koncertu u Harteri 16. srpnja prošle godine u Rijeci

Osim što su shvatili da je logičan naziv DVD-a ‘Živa pička’ jer se njihov live album zove ‘Živi kurac’, Let 3 su vrlo zadovoljni što će dugo pripremani DVD napokon ugledati svjetlo dana. Riječ je o koncertu koji su Let 3 održali prošle godine u Harteri u Rijeci priredivši za svoju vjernu publiku spektakularni audio vizualni koncertni spektakl. Cijeli je koncert snimljen u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je snimke s koncerta obogatio arhivskim snimkama grupe Let 3, što DVD-u daje dodatnu dimenziju, ali i neočekivanu zabavu. (tportal)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here