Home Mozaik Rina napustila BB kuću

Rina napustila BB kuću

207
0

Nakon što je provela samo tri tjedna u Kući na Tajlandu Rina Dehni krenula je put Hrvatske. U negativnim glasovima je daleko iza njenih 21 % ostala Lucija sa 7 posto glasova. Rina kaže da je to očekivala. Od sedam nominiranih stanara gledatelji su ipak izabrali da Kuću prva napusti atraktivna Riječanka koja je u BB stigla zadnja.

Od izlaska iz Kuće nije je spasila ni ljubavna priča s Ivanom M. koji je bio šokiran kada je Antonija Blaće objavila da baš njegova dragana odlazi s Tajlanda. Toliko da je nakon objave ostao sjedati na kauču, dok su se drugi počeli pozdravljati s Matovilkom.

Tek nakon što se Rina pozdravila sa svima izljubila se s Ivanom koji ju je otpratio do vrata gdje mu je trbušna plesačica obećala da će se vidjeti.

Nakon što je Rina otišla Ivan se počeo jadati stanarima ‘Otišla mi je glasnogovornica, što ću sada?’, dok je Rina nakon izlaska na Koranino pitanje ‘Tko će joj nedostajati’ odgovorila ‘Možda Ivan’. Ujedno je ustvrdila kako joj je lakše što je ispala sada, kao i da je očekivala da će ispasti.

Osim Rine stanarima će slijedeći tjedan nedostajati i hrane jer su zbog neispunjenog tjednog zadatka ostali na 495 kuna. (novi list)

Previous articlePrijateljska utakmica: Dedal – Slobodna Država Rijeka 4:7
Next articlePrimorsko-goranskoj županiji odobrena prometna studija vrijedna 8,5 milijuna kuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here