Home Mozaik Rina ‘stražnji ulaz’ čuva za doktora Troya iz ‘Reži me’

Rina ‘stražnji ulaz’ čuva za doktora Troya iz ‘Reži me’

341
0

Stanari su razgovarali o poznatima koje su upoznali i koje bi voljeli upoznati. Rina je spomenula da bi s doktorom Christianom Troyom iz serije “Reži me” učinila nešto što ni s jednim muškarcem nije napravila.
– Ono što Martine da mužu samo za rođendan – rekla je Rina. Moniki ništa nije bilo jasno.
– Ulaz na stražnja vrata – pojasnila joj je Ornela. Rina je sve pitala je li itko od njih probao. Svi su odgovorili da nisu, a Ornela je rekla da ona ni ne zna što to znači.
– To je meni ljigavo i gadno, žicali su me mnogi – nastavila je Rina i dodala da bi to za glumca iz serije napravila. Usred rasprave Elizabeta je došla do Ivana, zagrlila ga i rekla da ga ona ne da nikome, na što je Rina pitala da li ga da njoj.
– To se još treba otkriti – zagonetna je bila Elizabeta. Valerija je spavala.
– Ti ćeš prespavati pola svog života – rekla je Monika. Valerija je rekla da to nije istina, već da je problem što preko noći ne spava.

Dnevni zadatak uspio je razigrati stanare. Prije same igre stanari su napuhali balone i svezali ih oko nogu. Cilj igre bio je izbušiti što više tuđih balona, a zadržati svoje. Najbolje su se snašli Tomislav i Ornela. U velikom muško-ženskom finalu Ornela je preuzela ulogu kavalira te nakon duge borbe predala meč. Izudarani stanari nastavili su razgovarati. Najrazgovorljivija je bila Monika. Pričala je o svojim dečkima. Tako se zabavljala s jednim prijateljem koji je, po njenim riječima, “bio spaaaljen”!
– S njim sam se dosta zaje… – rekla je Monika. Valerija je ispričala da joj je mama rekla ništa prije braka.
– Takvu ja curu tražim. Mislim, zaručnicu – ispalio je Krešo. (24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here