Home Sport Robert Murić za Germanijak: ‘Rijeka mi je spasila karijeru i ovo nije...

Robert Murić za Germanijak: ‘Rijeka mi je spasila karijeru i ovo nije zbogom Rujevici već doviđenja’

885
0

Desno krilo Rijeke nakon sjajne sezone u HNL-u okrenuo je novi list i sljedeće sezone nosit će dres turskog Konyaspora, piše Germanijak.

Dugo je ime Roberta Murića bilo podvučeno debelim flomasterom u bilježnicama sportskog sektora Konyaspora. I onda je početkom lipnja osvanula vijest kako će desno krile Rijeke u tandemu s Domagojem Pavičićem put Turske. Zamijenili su Rijeku s Konyom i okrenuli novi list u karijerama.

“Mislim da je interes Konyaspora krenuo prije godinu i pol. Imponiralo mi je što me toliko dugo traže. I zato mi je posebno drago što je završilo na ovaj način. Kada te tako dugo netko želi, onda ti je sve jasno. I ako je bila neka dvojba, upravo zbog te činjenice ona je potpuno nestala”, javio se Robert Murić iz kampa Konyaspora gdje se priprema za sljedeću sezonu. Kada smo već kod dvojbi, otkriva nam da Turska nije bila jedina adresa koja se nudila nakon sjajne sezone u dresu Rijeke.

“Bilo je dosta upita i konkretnih ponuda. Nudio mi se odlazak u Singapur, potom Katar, Emirati… Sjeo sam za stol sa svojim ljudima, zajedno smo odvagali sve što se nudi i donijeli odluku da ćemo u Tursku. Mislim da je to korak naprijed u mojoj karijeri, veći podražaj ću imati pa ćemo vidjeti gdje će me to odvesti. U životu sam shvatio da nema smisla planirati unaprijed. Idemo korak po korak”, zrelo je razmišljanje Roberta Murića koji je dres Rijeke nosio tri i pol godine. Evociranje uspomena bit će lakše uz cimera Domagoja Pavičića s kojim je stigao s Rujevice u paketu.

Cijeli članak pročitajte na linku.

Previous articleSeverina podijelila fotku iz Istre, pozirala je u zagrljaju prijatelja
Next articlePogledajte što nudi ovogodišnja RetrOpatija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here