Home Sport Rožman: Respektiramo Real ali nema predaje! (VIDEO)

Rožman: Respektiramo Real ali nema predaje! (VIDEO)

133
0

Trener Rijeke Simon i Rožman Ivan Nevistić večeras su u San Sebastianu najavili sutrašnje gostovanje kod domaćeg Real Sociedada.

– Jako respektiramo Real, vodeći klub La Lige. Mi smo mlada momčad koja želi učiti i napreduje iz dana u dan. Tako ćemo se i postaviti, čvrsto, nema nikakve predaje. Mislimo samo u sebi i pokušat ćemo napraviti sve kako bi se na najbolji način postavili prema velikom favoritu, ističe Rožman koji je odgovorio i na pitanje treninga s 4 igrača u zadnjoj liniji.
– Imamo velikih problema s koronom u ovom europskom natjecanju, pa i sada su nam kući ostala tri igrača. Nisam pristalica improvizacije ali morat ćemo opet improvizirati, zaključio je Rožman koji sutra ne može računati na Raspopovića, Arsenića, Čerina, Smolčića i Kulenovića.

Golman Rijeke Nevistić istaknuo je respekt prema domaćinu
– Vjerujem kad smo komplektni, kompaktni možemo napraviti problem svima. Jedva čekamo sutrašnju utakmicu.
Svaka utakmica u europskoj ligi nosi više posla ali to mi i olakšava jer sam stalno u igri, zaključio je.

Prije Riječana medijima se obratio i trener Real Sociedada Imanol Alguacil koji je bio pun hvale za goste.
– Za pobjedu neće biti dovoljno to što smo kvalitetniji. Ne smijemo se pouzdati u to da smo bolji na papiru, moramo pokazati kvalitetu. Rijeka je u svim ovim utakmicama stvorila puno prilika, falio im je možda samo neki pogodak. Kvalitetni su u sredini, imaju dobre napadače i ako budu imali priliku sigurno će nam naškoditi. Gledao sam i njihovu utakmicu protiv Osijeka, poveli su s igračem manje i to je odraz karaktera momčadi – rekao je Alguacil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here