Home Mozaik Sa svojim dečkom je 8 godina plaćala pola stanarine, a onda je...

Sa svojim dečkom je 8 godina plaćala pola stanarine, a onda je otkrila da je on vlasnik kuće

136
0
pexels ketut subiyanto 4246243

Zove se Laura Kennedy, ima 41 godinu i živi na Floridi. Njezina priča kruži internetom jer je nevjerojatna. Ova je žena, naime, osam godina živjela sa svojim dečkom u iznajmljenoj kući. Mjesečna stanarina koju je trebalo plaćati stanodavcu iznosila je 900 dolara. Tako da je Laura svaki mjesec plaćala svoj dio, jednak polovici ukupnog iznosa, odnosno 450 dolara.

Do tada se činilo da je sve u redu, normalno je da parovi dijele troškove stanovanja. Laura je svoj dio davala dečku ne tražeći ništa jer mu je vjerovala i bila je uvjerena da će tim novcem on platiti stanodavcu. Šteta što je upravo on bio vlasnik stana.

Nakon 8 godina Laura je otkrila da ju je partner uvijek varao. Kuća u kojoj su živjeli bila je njegova jer ju je naslijedio od roditelja, ali on joj o tome nikada nije ništa rekao te je tako nastavio inkasirati novac za stanarinu. “Otišli smo zajedno živjeti u tu kuću jer je rekao da je stanodavac kućni prijatelj i da može sniziti stanarinu – rekla je Laura – Nikad nisam ništa posumnjala”.

Sveukupno je žena platila 43.200 dolara najamnine tijekom godina prije nego što je otkrila istinu. Njezina priča zauzima središnje mjesto na društvenim mrežama, ali nije poznato kako je završila: Laura je vrlo vjerojatno odlučila ostaviti svog lažljivog dečka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here