Home Vijesti SDP & ARS: Stečaj Brodogradilišta Kraljevica prilika za novi početak

SDP & ARS: Stečaj Brodogradilišta Kraljevica prilika za novi početak

179
1

Proglašenje stečaja Brodogradilišta Kraljevica prilika je za novi početak. Koncesionarima koji budu zainteresirani, a stiglo je 30 pisama namjere, trebalo bi omogućiti da u prostoru brodogradilišta pokrenu proizvodnju i otvore nova radna mjesta. Rekli su novinarima potpredsjednici gradskog vijeća Kraljevice, Aleksandar Kružić iz SDP-a i Ivo Jelušić iz ARS-a.

Prema njihovim riječima, budućnost prostora škvera je nastavak brodogradnje, na primjer turističke ili specijalizirane, dok odluka o ekonomski i ekološki održivoj proizvodnji u zoni brodogradilišta, ostaje na vijeću vjerovnika: države, Grada Kraljevice i manjeg broja kooperanata.(radio rijeka)

Previous articleUhvaćena provalnica u Renault twingo
Next articleSveti Nikola na Krnjevu ostao bez puta

1 COMMENT

  1. Je,je, postoji Slavko Linić, postoji SDP i ARS Rijeke. Postoji i SDP i ARS Kraljevice. Ovi zadnji su dobili zadatak u pripremi terena, i Oni imaju nešto reći, jasno, što im je napisano, jer Oni su prvi na braniku borbe za svoje sugrađane. Ljepo su ljudima dali otpremnine i začepili im usta, država (svi Mi) će platiti sve račune, a potom će već odavno odabrani doći do Kraljevice, odnosno do objekata, strojeva i brodogradilišta za koliko. Pa i to je dogovoreno. Predstava u režiji vlasti u lokalnoj ali i državnoj razini. Nekakav “lenac” je favorit, pa živi bili pa vidjeli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here