Home Vijesti Simkeov krvnik danima je pio s prijateljima

Simkeov krvnik danima je pio s prijateljima

868
0

Saslušanjem šestero svjedoka danas je u Istražnom centru Županijskoga suda u Rijeci nastavljena istraga protiv Arnolda Uremovića (23) iz Matulja, optuženoga za smrt Vitomira Jovičića Simkea (36). Uremović je uhićen nakon akcije koju su pokrenuli mlađi korisnici Facebooka i zatim optužen da je 8. travnja na mostu kod hotela Kontinental Simkea bacio u Rječinu nakon čega se nesretnik utopio.

Uz dva brata pokojnog Simkea, danas su saslušana dvojica mladića i dvije djevojke koje su se kobne večeri zatekli na mostu. Djevojke nisu vidjele tko je Simkea bacio u Rječinu jer su se bile nakratko udaljile, a kada su se vratile, zatekle su vatrogasce.

Uremovićev poznanik potvrdio je da su te večeri i nekoliko dana prije stalno pili alkohol zbog čega se ne sjeća cijelog događaja, dok je drugi rekao da nema direktnih saznanja.

Simkeova braća govorila su kratko o njegovu kretanju prije tragičnog događaja, a ispitivani su i tome je li njihov pokojni brat znao plivati.

Prema utvrđenim činjenicama, Simke nije bio plivač.

No, braća su potvrdila da je ipak odlazio na kupanje kod hotela Park na Pećinama. Uremović je, naime, u obrani rekao da mu ni na kraj pameti nije bilo da Simke ne zna plivati jer ga je baš na plaži na Pećinama viđao u kupaćim gaćicama. (jutarnji.hr)

Previous articleRijeka mladih – Glas solidarnosti
Next articleOdržan atletski miting ‘Rijeka 2009’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here