Home Mozaik Skinuo svastiku i snimao ove perverzne fotografije: Objavila da je trudna, a...

Skinuo svastiku i snimao ove perverzne fotografije: Objavila da je trudna, a šokiralo ga što planira s bebom

183
0

36-godišnji muškarac hodao je s 29-godišnjom ženom i sve je izgledalo savršeno dok nije upoznao njezinu sestru. Za razliku od djevojke s kojom je hodao, njezina je sestra imala 26 godina i na sve je moguće načine pokušavala postati influencerica.

– Bila je prodorna, komunikativna i ustrajna u nastojanju da dođe do što većeg broja pratitelja na društvenim mrežama. Budući da sam radio kao fotograf na vjenčanjima i drugim proslavama, odlučila je da napravim neke kvalitetnije fotografije za nju da ih objavi na svojim profilima. U dogovoreno vrijeme došla je u moj stan gdje sam imao profesionalnu rasvjetu. Napravili smo nekoliko fotografija i onda je rekla da želi sve ostale u bikinijima. Otišla se presvući, bolje rečeno skidati, a izašla je u malenom kupaćem kostimu, a ja sam bukvalno zanijemio od njenog savršenog tijela – počinje svoju ispovijest Sanu ovaj čovjek.

Čini se da je i sestra djevojke s kojom je hodao bila zaljubljena u njega, pa tog dana u njegovom stanu nije bilo samo slikanje.

– Opčinila me svojom pojavom. Prije nisam toliko obraćao pažnju na to koliko je zgodna. Razne su mi stvari padale na pamet, a ona mi je, na moje potpuno zaprepaštenje, prišla i počela me strastveno ljubiti. Tada mi je šapnula da sam joj oduvijek bio privlačan i da bismo možda mogli napraviti koju hrabriju fotografiju, možda zajedno. Rekao sam joj da kamera može pričekati trenutak. Zatim smo imali nevjerojatan se*s. Otišla je i nije se ponovilo neko vrijeme. Bio sam zbunjen, istovremeno sam shvatio da sam ponesen strašću trenutka i da ne želim izgubiti svoju djevojku i njenu sestru. U tim sam mislima primio njezin poziv. Javila mi je da je trudna i da će roditi dijete jer će joj to donijeti puno pratitelja na društvenim mrežama. Sada ne znam što da radim, šokiran sam njezinim planovima – požalio se.

Ubrzo su uslijedili komentari koji nisu bili blagonakloni prema ovoj aferi.

– Ta djevojka ne bi trebala koristiti dijete u marketinške svrhe, ono nije igračka. Morali biste preuzeti odgovornost, pa čak i financijski platiti punu alimentaciju.

Previous articleSupružnici ušli u spavaću sobu i problijedili od prizora: Nisu mogli vjerovati kakvo se čudovište krije iza kreveta (FOTO)
Next articleDalić: Ja s Hrvatskom želim još nešto napraviti. O ponudama ne razmišljam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here