Home Vijesti Slovenski par kazneno prijavljen za prijevaru, oštetili hotel za gotovo 11000 eura

Slovenski par kazneno prijavljen za prijevaru, oštetili hotel za gotovo 11000 eura

164
0
pexels vladimirsrajber 12124654 (1)

Opatijska policija završila je kriminalističko istraživanje nad dvoje slovenskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare i oštećenja tuđe stvari. Osumnjičeni, 24-godišnjak i 22-godišnjakinja, boravili su prošli tjedan od 26. lipnja do 29. lipnja u jednom od hotela u Opatiji, gdje su koristili cjelokupnu uslugu, a pritom su oštetili hotel, dio inventara u hotelskoj sobi.

Prati vijesti iz Rijeke i Kvarnera na našem Viber kanalu

Detalji incidenta

Prema izvješću policije, 24-godišnjak je doveo u zabludu osoblje hotela plativši samo manji dio predujma, obećavši da će po izlasku podmiriti cijeli račun. Međutim, napustio je hotel bez uplate. U međuvremenu, 22-godišnjakinja je pokušala pobjeći iz hotela, ali su je djelatnici uspjeli zaustaviti pri izlasku.

Materijalno oštetili hotel

Ukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 10.650 eura, čime je oštećena hotelijerska tvrtka. Osumnjičeni su, prema policijskom izvješću, počinili ova kaznena djela s ciljem ostvarivanja protupravne materijalne koristi.

Prijava i pritvor

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, oboje osumnjičenika kazneno su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu. Dodatno, 22-godišnjakinja je privedena pritvorskom nadzorniku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here