Home Sport Kek se oglasio o crvenom kartonu: ‘Počeo se iživljavati, nisam rekao ništa...

Kek se oglasio o crvenom kartonu: ‘Počeo se iživljavati, nisam rekao ništa uvredljivo‘

151
0
GRbJs2Pb0AMiY s
X

Nogometna reprezentacija Portugala plasirala se u četvrtfinale Eura nakon što je u susretu osmine finala u Frankfurtu pobijedila Sloveniju boljim izvođenjem jedanaesteraca jer u 120 minuta igre nije bilo golova.

Mogli su Portugalci riješiti pitanje prolaska i ranije, ali je Ronaldo propustio realizirati kazneni udarac u 105. minuti nakon što je stoper Vanja Drkušić napravio prekršaj na Diogu Joti. Odluka suca Orsata nije se svidjela izborniku Slovenije Matjažu Keku koji je protestirao, a zatim dobio i crveni karton.

– Orsato se počeo iživljavati, nisam rekao ništa uvredljivo, već sam samo pitao zašto je dosuđen kazneni udarac. Na tu odluku možete gledati kako hoćete. Onda je započeo dijeliti kartone. Bilo bi nepošteno reći da je on kriv za poraz – pričao je za Val 202 o sucu, a zatim se nakratko osvrnuo na produžetke:

– Neutralizirali smo ih, došli smo do do lopte i u izglednu priliku, ali ju nismo iskoristili. Ako to ne napraviš, moraš imati malo sreće. Na ovoj utakmici ju nismo imali, ali će nam se sve to vratiti. Samo moramo ostati ponizni i puni poštovanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here