Home Najnovije Solin smijenio trenera Luku Bonačića zbog intervjua u kojem kritizira Hajduk

Solin smijenio trenera Luku Bonačića zbog intervjua u kojem kritizira Hajduk

124
0
maxresdefault 2024 05 31T181738.705
Youtube

Solin je kolo prije kraja SuperSport Prve NL donio iznenađujuću odluku o smjeni trenera Luke Bonačića. Bonačić, koji je preuzeo Solin početkom travnja, nije uspio spasiti klub od ispadanja, ali pravi razlog smjene leži u intervjuu koji je dao za emisiju “Sport nedjeljom”.

Kontroverzni Intervju i Kritike na Račun Hajduka

U intervjuu, čiji su isječci ovih dana objavljeni na YouTubeu, Bonačić je kritizirao bivše vodstvo Hajduka te suradnju Solina sa splitskim klubom. Izjavio je da suradnja nije bila uspješna te je naglasio da su igrači na dvojnoj registraciji iz Hajduka napravili više štete nego koristi Solinu. Također je kritizirao odnos Hajduka prema Marku Livaji te je bivšeg sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa nazvao nedoraslim za Hajduk.

Reakcija Solina: Intervju ne Predstavlja Naše Stajalište

NK Solin je na svojoj Facebook stranici objavio priopćenje u kojem navode da intervju koji je Bonačić dao ne predstavlja stajalište kluba. “Luka Bonačić više nije trener NK Solina. Treneru zahvaljujemo što je došao u delikatnom trenutku i što je bio maksimalno angažiran. Intervju koji je bivši trener dao na našem stadionu i u klupskim obilježjima bio je bez suglasnosti Kluba i ne predstavlja naše stajalište,” stoji u priopćenju.

Klub je također čestitao novom vodstvu Hajduka, posebice sportskom direktoru Nikoli Kaliniću, i izrazio želju za uspjeh u njegovom radu. “Mi se posvećujemo poslu vraćanja sportskih uspjeha našeg NK Solina,” dodaje se u objavi.

Problemi s Dvojnom Registracijom Igrača

Podsjetimo, Hajduk je ove sezone imao suradnju sa Solinom, prema kojoj je nekoliko mlađih igrača bilo na dvojnoj registraciji. No, ti igrači nisu uvijek bili dostupni Solinu, posebice u završnici sezone kada su igrali za Hajduk, što je dodatno zakompliciralo situaciju za Solin u borbi za opstanak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here