Home Sport Sopić na izlaznim vratima, već se zna i nasljednik?

Sopić na izlaznim vratima, već se zna i nasljednik?

226
0

Iako je Rijeka završila sezonu s respektabilnim rezultatima – drugim mjestom u prvenstvu i finalom Kupa – unutar kluba vlada napeta atmosfera. Javna je tajna da dio svlačionice ne bi imao ništa protiv odlaska trenera Sopića. Trzavice unutar momčadi nisu novost, a problemi su eskalirali kako su rezultati počeli opadati.

Neslaganje u Svlačionici i Klupskim Redovima

Nakon izgubljenog finala Kupa, živce je izgubio i poslovično smireni Pjaca koji je upravo preko Sopića završio u klubu. Iz klupskih kuloara dolaze signali sličnog nezadovoljstva. Igrači i osoblje Rijeke možda imaju svoje mišljenje, ali konačnu odluku donosi samo jedan čovjek – Damir Mišković.

Miškovićev Poslovni Pristup

Mišković, kao poslovni čovjek, svoju odluku temeljit će na racionalnim i poslovnim osnovama. Iako se tijekom zimskih priprema pričalo o zahlađenju odnosa između Miškovića i Sopića, predsjednik je većinu vremena proveo u Dubaiju dok je Rijeka držala vrh tablice. Unatoč tome, Sopić je usput izgubio formu glavnih igrača. Pjaca, Pašalić, Janković, Ivanović i Labrović nisu igrali na razini svojih jesenskih izdanja.

Sezonski Rezultati i Unutarnji Sukobi

Rijeka je imala uspješnu sezonu, no nedostatak trofeja i trzavice koje su se povlačile mjesecima sada eskaliraju. Iako konačni rezultat nije dovoljan razlog za otkaz treneru, loša forma i nezadovoljstvo unutar momčadi stvaraju pritisak na Sopića.

Miškovićeva Odluka

Sada se čeka Miškovićev pravorijek. Hoće li Rijeka nastaviti sa Sopićem ili će potražiti novog trenera? Silvijo Čabraja, koji je već ranije bio Miškovićev ljubimac, mogao bi biti jedna od opcija, saznaju Sportske novosti. No, možda postoji i netko drugi u Miškovićevom planu.

Napetost unutar Rijeke i zahlađeni odnosi između trenera i predsjednika mogli bi dovesti do promjene na trenerskoj poziciji. Dok klub čeka Miškovićevu odluku, jasno je da će ona biti ključna za budućnost Rijeke i smjer kojim će klub krenuti. Bez obzira na to tko će voditi momčad, izazovi ostaju isti – vratiti formu glavnim igračima, osigurati stabilnost unutar momčadi i izboriti jesen u Europi, a time i napuniti klupsku kasu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here