Home Vijesti Šota pisala Obersnelu: Učlanite me u svoj klub zaštićenih poduzetnika!

Šota pisala Obersnelu: Učlanite me u svoj klub zaštićenih poduzetnika!

1532
4
foto: europa.eu
foto: europa.eu
Šota od Obersnela traži da ju učlani u klub zaštićenih poduzetnika

Riječka poduzetnica Slavica Šota se danas otvorenim pismom obratila gradonačelniku Obersnelu i zatražila da i njenu obitelj učlani u svoj klub bogatih i uglednih poduzetnika kojima ovih dana ‘velikodušno oprašta dugove’.
U nastavku Šota nabraja primjere:
Cammeo d.o.o – vlasnik vozi auto vrijedan samo 1,200.000 kuna
Carmoto d.o.o – vlasnik, prijatelj i suvlasnik s Linićem jahte Feretti
Premier u.o – vlasnik Branko Grubišić osim dva privatna lokala u gradu, vlasnik i vile na Rešetarima
Splendid-Potok d.o.o – vlasnik bivši načelnik policije

‘Ima tu još puno zanimljivih likova koji su očito nečim zaslužili biti zaštićeni s Vaše strane. Stoga Vas molim da mi odgovorite koje uvjete moramo ispuniti kako i mi u ovoj godini ne bi trebali plaćati naše obveze prema gradu i državi, a kao članovi kluba uživati Vašu zaštitu’, zaključuje Šota u svom otvorenom pismu na kraju kojega od Obersnela traži da popriča i s glavnim urednikom Brankom Mijićem budući da joj Novi list ne objavljuje reagiranja.

4 COMMENTS

  1. Umjesto da se ponosi što plaća svoje obveze i što će joj jednog dana biti + kad se bude kandidirala za riječku gradonačelnicu, ona ovako…

  2. Putnik ne podmeći u interesu vlasti. Pametni znaju što gđa.Šota govori, a Ti podmećeš kako bi stvorio averziju građana prema gđi.Šoti. Komentiraj bit, odnosno sadržaj.

  3. Bit je da gradonačelnica mora imati čistu prošlost. Ti što im je otpisan dug s ovim nemaju nikakve veze.

  4. Putnik. Obersnel je bio član SKJ. Možeš li tvrditi da je imao čistu prošlost? Gđa.Šota nije političarka, niti ima političkih ambicija, koliko znam. Ponavljam Tvoj komentar je na liniji blaćenja ljudi, a ne o biti stvari na koje ukazuje gđa.Šota, a to je trulež i mreženost režima u Rijeci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here