Home Sport Španjolci: Nešto se događa s Lukom Modrićem!

Španjolci: Nešto se događa s Lukom Modrićem!

308
0

Luka Modrić, ikona hrvatskog nogometa, trenutno se suočava s izazovnom situacijom na klupi Real Madrida. U posljednje dvije ligaške utakmice Ancelotti nije koristio iskusnog veznjaka, a španjolski mediji raspravljaju o neobičnosti ovog poteza.

Modrićeva neigranje u ključnim trenucima kad Real mora preokrenuti rezultat iznenadilo je mnoge, a sam Ancelotti nije ponudio jasan odgovor na novinarsko pitanje o odsustvu Modrića iz igre. Nije tajna da Modrić nije zadovoljan ovom situacijom, smatrajući da nije ispunjeno ono što je bilo dogovoreno tijekom produženja njegovog ugovora u svibnju 2023.

Iako se Real okreće mlađim igračima, Modrić je iskoristio ozljede suigrača kako bi se nametnuo, no s njihovim oporavkom, njegova minutaža se smanjila. S obzirom na trenutačnu situaciju, novo produženje ugovora čini se izazovnim, a klubovi iz Saudijske Arabije promatraju situaciju.

Modrić, prepoznat kao borbena figura na terenu, teško podnosi svaku utakmicu provedenu na klupi. Iako se teško može očekivati njegov odlazak usred sezone, ponovni interes iz Saudijske Arabije nije isključen, posebno s obzirom na tešku situaciju koju trenutno doživljava u madridskom klubu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here