Home Mozaik Specimen A u Stereo Dvorani

Specimen A u Stereo Dvorani

1202
0

Nešto Novo Vam predstavlja prvi i jedini čisti breakbeat party u Stereo Dvorani u prvoj polovici sezone! Ovaj crew iz mračnog londonskog podzemlja dovodi predstavnike najnovijeg prljavog i žestokog breaks zvuka: Specimen A. Potpisavši za Funkatech 2005. godine Specimen A su napravili ogroman utjecaj na breaks sceni producirajući stvari ukorijenjene u njihove Drum and Bass početke koje se odlikuju reskim, žestokim i prepoznatljivim zvukom kao što su “Exodus”, “Check the Sound” i “Dirty Disco” i to uvijek inspirirane i prožete vokalima.

Posljednji hit “Freak In Us” predstavlja izvrsnu Miss Trouble kao što predstavlja i novi pomak u glazbi Specimen A. Upravo su izdali prvi dio novog produkcijskog materijala pod nazivom “Hazardous Material” Part 1 gdje možemo, između ostalih, čuti i vokale Incyte Ken mac i Miss Trouble u stvarima pod imenom “Nightmare” i “Algorithm”.

Specimen A su «odradili» pregršt nastupa, kako live tako i dj setova, diljem Španjolske, Britanije i SAD-a gdje iz godine u godinu pridobijaju sve više obožavatelja. Novi izražaj unutar breaks žanra trebao bi im biti odskočna daska za ostatak svijeta kao i prolaz prema samom vrhu svjetske breaks scene od kojega i nisu predaleko.

U skorije vrijeme, osim riječkog nastupa, na kojem će osnivač Specimen-a A Phil Jones slaviti i rođendan, zakazana je, pored standardnih nastupa po Španjolskoj i Britaniji, i turneja po Novom Zelandu početkom 2009.

– Domaću podršku pružaju Nešto Novo DJ’s: Pille – pobjednik prošlogodišnjeg DJ Natjecanja i ovogodišnjeg «Oderi na Harteri» natjecanja, Da Weasels dvojac te Bokka.

Linkovi:
Stereo Dvorana
Brija Dot Com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here