Home Vijesti Štakori u centru grada: Vijećnik Davor Štimac upozoravao na problem, evo što...

Štakori u centru grada: Vijećnik Davor Štimac upozoravao na problem, evo što mu je odgovorio gradonačelnik

281
0
pexels denitsa kireva 2915302 14595471
pexels denitsa kireva 2915302 14595471

Na naš članak o štakorima u samom centru grada reagirao je na svojoj facebook stranici gradski vijećnik Davor Štimac. On je podsjetio da je upravo na zadnjem gradskom vijeću, tijekom aktualnog sata, postavio upit gradonačelniku na istu temu.

Davor Štimac (Nezavisni) kazao je tada kako ulazimo u turističku sezonu, te s obzirom na radove i iskope, na ulicama se mogu vidjeti štakori, posebice u okolici tržnice, kolodvora pa čak i na Krnjevu. Štimca zanima što je poduzeto po pitanju deratizacije.

Gradonačelnikov Odgovor

Gradonačelnik Marko Filipović odgovorio je kako do njega nisu stigle takve dojave. Mjere deratizacije se provode sukladno proračunu. “Životinje reagiraju na podzemne radove i izlaze na cestu. Ako se to događa više nego inače, potrudit ćemo se da na područjima gdje se izvode radovi intenzivira deratizacija,” rekao je Filipović.

Šokantna Snimka

Članak na koji je vijećnik reagirao prenio je snimku s facebook stranice Lokalpatrioti Rijeka, gdje je prikazana šokantna snimka štakora kako bezbrižno ordiniraju strogim centrom grada, na Jelačićevom trgu pored fontane. Snimka je datirana s datumom, 15. lipnja 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here