Home Biznis Što radi na Dan antifašističke borbe?

Što radi na Dan antifašističke borbe?

137
0
Photo by Sonny Sixteen: https://www.pexels.com/photo/grayscale-photo-of-a-shopping-cart-with-garbage-9507686/

KONZUM Radno vrijeme njihovih trgovina ovisi o lokaciji. Na internetskoj stranici Konzuma, kada na interaktivnoj karti izaberete neku trgovinu, piše da rade kao i svaki drugi dan. Detalje o radnom vremenu njihovih trgovina pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

LIDL Njihove trgovine će na biti otvorene, ali većinom će raditi skraćeno, ovisno o lokaciji. Neke će raditi do 14, a ima i onih koje su otvorene do 23 sata, na primjer, u Crikvenici. Detalje za svaku točnu lokaciju koja vas zanima potražite OVDJE.

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine radit će skraćeno, ovisno o lokaciji. Neke do 14 sati, a druge do 21. Detaljne informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

DM Njihove trgovine koje su i inače zatvorene nedjeljom, bit će zatvorene i za ovaj praznik. Otvorene su eventualno one u sklopu šoping centara koji će na praznik biti otvoreni, a to znači da će raditi kao i svaki drugi dan. Više detalja o radnom vremenu po točno određenoj adresi pronaći ćete OVDJE.

KAUFLAND Kažu da će raditi prema radnom vremenu za nedjelju, a to se razlikuje od trgovine do trgovine. Detalje po točno određenim lokacijama pogledajte OVDJE.

BAUHAUS Njihove trgovine radit će skraćeno, od 8 do 14 sati.

EMMEZETA Biti će otvoreni od 10 do 18 sati, a više detalja možete pronaći OVDJE.

PLODINE Radno vrijeme njihovih trgovima ovisi o lokaciju, a kako je navedeno na interaktivnoj karti koju su objavili na svojoj internetskoj stranici, uglavnom je jednako preko tjedna kao i subotom i nedjeljom. Detalje po gradovima i točnim adresama pronaći ćete OVDJE.

BIPA Dio njihovih trgovina je zatvoren, a dio radi skraćeno. Neke su otvorene do 13 sati, druge do 16 ili 18, a ima i onih koje rade do 21. Detalje o radnom vremenu po točnim lokacijama možete provjeriti OVDJE.

MÜLLER Radno vrijeme njihovih trgovina na praznik ovisi o lokaciji. Neke rade kao nedjeljom, na primjer, do 15 sati dok su druge otvorene normalno kao svaki drugi dan. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX  ‘Na Dan antifašističke borbe, prodajni centri PEVEX će raditi po redovnom radnom vremenu’, priopćili su iz ove tvrtke. Na njihovoj stranici je navedeno da od ponedjeljka do subote rade do 20.30 ili 21 sat (ovisno o lokaciji), a nedjeljom do 14 sati. Detalje o radnom vremenu njihovih trgovina po točno određenim lokacijama pronaći ćete OVDJE.

TOWER CENTER RIJEKA Na praznik rade od 10 do 21 sat, osim nekoliko izuzetaka – detalje ćete pronaći OVDJE.

Previous articleEksplozija korone u Njemačkoj, u Austriji je još gore: ‘Ljeto bez maski je ludost!’
Next articleSAD počeo s cijepljenjem protiv covida djece starije od 6 mjeseci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here